Еволюціоністи - Оправдання. ТОМ-1 - Релігія - Публікації - Сайт Юрія Йосифовича - експерементальний
Вітаю Вас, Гость
Головна » Статті » Релігія » Оправдання. ТОМ-1

Еволюціоністи

Потім продовжує слуга Божий. Якому доручено за настановою Езекиїла проводити повне дослідження, при чому Езекиїл одержує ще більше жаху: « І привів мене до ввіходу в дворище; я подививсь, а у мурі щілина. І каже він мені: Сину чоловічий! Пробери мур, і я прибрав мур, і ось двері. І сказав мені: Увійди туди та споглянь на ті плюгаві мерзоти, які вони тут коять. Я ввійшов і побачив всякі образи гидкого гаду та нечистих животин і всякі ідоли дому Ізраїлевого, вимальовані кругом по стінах. А сімдесят мужів із старшин із дому Ізраїлевого стоять перед ними, та й Езанія Сафаненко серед них, а кожен держав кадильницю в руці, і густий дим од кадила підіймався вгору». (8:7-11) Гидкі звірі і ідоли, які були намальовані на стіні дому чи храму Ізраїлевого, зображали гидкі речі, які немов би були занесені в «Християнський світ», який ложно стверджує, що являється храмом Господнім.

Сучасне духовенство стверджує, що є слугою Божим, але насправді навчає еволюції і є винним в поклоненні предкам, бо воно навчає, що «всякого роду гидні черви і худоба мали би передувати людині на землі» і бути кровно спорідненими з нею. Ці священники міцно держалися на своїх позиціях і заявляють, що вони мають бути коментаторами Божого Слова і виголошувати це Слово з «Християнських амвон» оплаченими народом. У своїх проповідях вони навчають еволюції і при цьому користуються Біблійними текстами заради прикриття. Вони прочитують своє писання і тоді більше турбуються ні про що. Ці старші або проповідники, тобто «священники» «Організованого Християнства», палять ладан в домі, який вони мали привичку називати домом Господнім, а саме у своїй церкві, під час того як вони знімаються тим, щоб відвернути народ від Бога і від Біблії. Тому на картині кожен зображений з кадилом у своїй руці і окутаний димом ладану. Вони заперечують існування Всевишнього, всезнаючого Бога, Творця неба і землі. Вони вважають себе в своєму зазнайстві такими розумними, що вірять, що вони могли би проповідувати будь-що і коли б вони захотіли, і народ цього не помітив би, і ніхто не міг би їх перевірити. Тому каже Господь до Езекиїла: «І сказав він до мене: Чи бачиш сину чоловічий, що старші дому Ізраїлевого коять потай, кожен у своїй коморі? Бо кажуть: Єгова нас не бачить. Єгова покинув цю крану». – 8:12.

Ці визначні просвічені священники визначаються Словом Божим як глупці. Вони кажуть, що Бог сотворив землю і сотворіння на ній, і вони вкушають людям, що Біблійна розповідь про створення мала би бути чистою нісенітницею і видумкою неграмотних людей. Вони висміюють пояснення: «Ваш Отець на небі проникає в тайну мислення». Вони лицеміри найгіршого ґатунку, бо вони йдуть вперед, щоб представляти Бога, а при цьому відрікаються від Нього і на ділі представляють Сатану і таким чином позорять і безчестять ім’я Боже.

Кожна Божа дитина, яка є в угоді для Царства, якщо б поламала цю угоду і залишила говорити правду, тоді стала би невірною Богові й Його угоді і вказала би на те, що слугою Сатани. Всякий член класу «вірного слуги» буде проте виконувати свій обов’язок і говорити правду, щоб Божа правда знесла (наче водою змила) притулок брехні і могли б побачити святість Господа ті, хто любить справедливість.

Категорія: Оправдання. ТОМ-1 | Додав: ARAMIC (13.12.2011)
Переглядів: 529 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: