Факти - Оправдання. ТОМ-1 - Релігія - Публікації - Сайт Юрія Йосифовича - експерементальний
Вітаю Вас, Гость
Головна » Статті » Релігія » Оправдання. ТОМ-1

Факти

Факти

Коли добре відомі факти порівнюються з словами пророцтва, то це дає нам спромогу визначити, чи ми маємо правильне розуміння пророцтва чи ні.

Добре відомі факти, що взяли своє місце підтверджують вище приведені пояснення пророцтва. В 1918 році прийшов Господь несподівано в храм Єгови. Він прийшов на суд для виконання вироку, будучи великим уповноваженим Єгови. Будучи довіреною Божою особою, Він приказує: «Єгова у своєму святому храмі, мовчи перед Ним вся земля!» - Аввакума 2:20.

Єгова, представлений Ісусом Христом у своєму храмі. Це означає, що Боже рішення правити і винищувати «Християнський світ» мусить доводитись до відома людям. В противному випадку не було би причини всім народам землі приказувати слухати. Це означає, що через вірних слуг господніх мусить робитися світова справа видачі свідчення. Прапор Господа для народу має високо віднятися. Ця Євангелія Царства мусить проповідуватися як свідчення, щоб хто хоче слухати, міг чути і стати на сторону Господа і Його Царства справедливості. Це не справа жнив, але справа Господня по відлученню «овець» від «козлів»; і клас слуг має перевагу давати свідчення, яке сприяє тому, що люди рішаються чи вони за чи проти Господа і Його Царства – Маттея 25:31-46.

Це сталося весною 1918 року, коли вперше прозвучало слово: «Мільйони тепер живучих ніколи не помруть». Через зовсім короткий час після цього була прочитана публічна лекція на цю тему; клас «козлів» стривожився, кинув багатьох з класу слуг Господніх в темницю і фактично зупинив роботу свідоцтва на деякий час. Але в 1919 році, Біблійне Товариство «Вартової Башти» опублікувало книжку під заголовком «Мільйони тепер живучих ніколи не помруть». Вона була надрукована декількома мовами і розповсюджена в мільйонах екземплярів по всьому «Християнському світі» і попала в руки людей, що люблять справедливість. З настанням 1922 року свідчення охопило весь світ шляхом публічних доповідей на цю тему «Мільйони тепер живучих ніколи не помруть» і так пішло вперед, що в короткому часі це сталося у багатьох країнах «Християнського світу».

Пізніше Господь дав радіо для розсилання правди; і сьогодні розсилається різноманітним способом післання Царства, а також і по радіо мимо всякого опору, як будь-яке інше радіо повчання. На протязі десяти років слухали післання Царства Божого через широке розповсюдження і опублікування в книжковій формі, як будь-яка коли-небудь видана публікація іншої організації на землі. Багато щиросердечних людей, о були під контролем володарів сатанської організації, одержали правду і дійсно пізнали її, і в цей спосіб були ознаменовані на свої чолах, це значить, що їм дано ясне розуміння Божого наміру, спрямувати Його Царство для оправдання Його імені і для благословення народу. Як багато з них приймуть собі до серця це післання правди і стануть на сторону Господа, ніхто не може сказати. Це є не те, про що клас слуг в першу чергу турбується. Обов’язок слуги полягає в тому, щоб іти «Християнським світом» і подбати про видачу свідоцтва. Треба пам’ятати, що це свідчення не ставить своєю метою повчати людський світ і приєднувати його до певної організації, а повідомляє про дійсний правдивий стан речей, щоб хто хоче втекти від безбожної організації «Християнського світу», міг публічно поставити себе на сторону Господа і надіятися, що отримає охорону в часі горя, коли почнеться різня. Справа Товариства «Вартової Башти, Біблії і брошур» не згадується тут по-людськи хвацьку вати, але ті, що мають першенство брати участь у цій справі хваляться в Господі і віддають Його імені всю честь і славу. Вони торжествують з нагоди факту, що настав час для встановлення Царства Божого; і тому віруючі чоловіки і жінки беруть участь в проголошенні цього післання.

 Факт, що «Товариство Вартової Башти, Біблії і брошур» дуже є наладжене зі сторони «чоловіка гріха», священників і визначних із їх отари, отже членами організації Сатани, дальший доказ тому, що «Товариство Вартової Башти, Біблії і брошур» виконує, що Господь приказав робити, і що дано у видінні пророку Езекиїлу. Окремі особи, які в цій справі мають участь, у вищому ступені є благословенні; але жодна окрема особа серед них не виставилась і не зробилась видатнішою, ніж інші. «Слуга» Господа є один. «Слуга» визнає тільки Божий намір, кожен член класу слуг бачиться віч-на-віч з іншими і у сповненні Господньої заповіді і виконанні свідчення крокують вперед. Хто пізнає, що ця справа свідчення, котра описана є витвором Господнім і робиться за Його наказом, той знає також, що жодна сила і ніякий опір не в стані її зупинити. Справа свідчення мусить іти далі, поки не закінчиться, і як тільки вона закінчиться, буде виконуватись інша почута Езекиїлом команда Воєначальника.

Категорія: Оправдання. ТОМ-1 | Додав: ARAMIC (13.12.2011)
Переглядів: 388 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: