Глава 2 Ознайомлення - Оправдання. ТОМ-1 - Релігія - Публікації - Сайт Юрія Йосифовича - експерементальний
Вітаю Вас, Гость
Головна » Статті » Релігія » Оправдання. ТОМ-1

Глава 2 Ознайомлення

Глава 2

Ознайомлення

(Езекиїла, глава 12)

Єгова виражає свій справедливий гнів проти ворога, після того, як Він про цей свій намір достатньо повідомив. Задовго до того, як великий потоп зніс водою «тогочасний світ», Бог післав свого слугу Ноя сповістити властителям і народові про надходяче нещастя. Перш ніж Бог накликав велике нещастя на Єгипет, то Він післав Мойсея і Аарона, про це повідомити. До того, як впав Ізраїль, післав Бог свого законноуповаженого пророка сповістити свій справедливий гнів проти порушників поламавши з Ним угоду. Єгова зробив це все заради свого імені, щоб люди могли взнати, що Він є правдивим і Всемогутнім Богом. Все, що Він зробив у повсте наведеному прикладі представляло то, що повинно пройти над «Християнським світом», це значить над всіма народами необґрунтовано стверджуючими, що Єгова це доведе до відома властителів і прибічників «Християнського світу» і що це повідомлення надійшло би після приходу Христа до Божого храму.

Коли Ісус Христос говорив своїм послідовникам про великий день Бога Вседержителя, в якому проявиться гнів Божий, Він сказав: «Остерігайся, щоб часом не обтяжувались ваші серця проворством і пияцтвом та журбою життя цього і щоб несподівано на вас не настиг той день». (Луки 21:34) Ці слова служать подвійній меті: перше, нагадуванням для всіх, які прийняті в угоду Царства, бути весь час пильними і послушними до Божих заповідів; і друге, як остаточний доказ того, що великий день Бога Вседержителя буде свідком появлення Його гніву над «Християнським світом», і що цей день принесе повне знищення «Християнського світу» і всім частинам сатанської організації. Цей текст св.. Письма сповіщає послідовникам Христа наближення цього дня справедливого гніву Єгови і зобов’язує їх повідомити про це світ.

В той час, як очевидно це правда, що великий день Бога Вседержителя постигне багатьох, які ще не одержали про це ніяких повідомлень, однак ця відсутність пояснення не є виною Єгови. Коли Ісус прийшов в храм Божий, тоді сповістив Він: «А Єгова у храмі своєму святому – нехай вся земля мовчить перед Ним». (Аввак. 2:20) Це доказує, що людям треба пояснити, що скоро настане день виконання присуду, отож всім треба дати нагоду почути, що Боже Слово про цей день великої битви Бога Вседержителя, є в невіданні. Хто вже проявив готовність, щоб виконувати волю Божу, покликаний шукати у св.. Письмі і досліджувати в ньому, в якому знайде він записану волю Божу, зможе отримати Боже признання. Цей буде представлений послідовникам Христа не для одержання особистої користі, але, щоб вони могли бути свідками. Ці свідки мусять інших інформувати про Божу волю і доводити їм до відома, що Єгова є Єдиний Бог. (Ісаія 43:9-12) Вірному народові Божому дано приказ свідкувати людям про початок кінця цього світа, створення Божого Царства і битву Армагедон. Цим самим не ставиться ціль навернути світ, а повідомити людей про Божі наміри. (Маттея 24:14). Робота свідчення мусить продовжуватись «поки міста (всі частини сатанської організації) не опустіють, і не зостануться без жителів». (Ісаія 6:11) Не виникає жодного сумніву про те, хто це свідчення повинен був нести або іменем Господа Єгови це повідомлення опублікувати. Це завдання Його останку, який по відношенню до своєї угоди є вірним і правдивим і тому називається «вірним і правдивим свідком»; це є народ, який являється послушним по відношенню до Божих заповідей як Божий народ. Це є Його свідки. – Одкриття 12:17.

Єгова післав свого пророка Езекиїла до народу ізраїльського, щоб його сповістити про свій намір знищити місто. Рівним чином розсилає Бог також в наші дні своїх свідків, щоб повідомити «Християнському світу» про Його намір знищити цю повну беззаконня організацію, щоб Його ім’я на всій землі стало відомим. Езекиїл передав це повідомлення усно, так і своїм чином дій, так само воно мається з Божими свідками сьогодні. Ці слова говорючого знаходять часто глухі вуха, в той час, як його діло говорить більш переконуюче і промовисто.

«І надійшло до мене слово Єгови таке: Сину чоловічий! Ти живеш серед неслухняного дому; які мають очі, щоб бачити, але не бачать, які мають вуха, щоб чути, але не чують, бо вони є домом непослушним». (12:1,2) Езекиїл жив серед бунтівничого дому. Вони могли би чути, але вони цього не робили. Це представляло, що Божі вірні свідки на землі проживали серед бунтівничого народу; вони йому оповістили післання, але духовенство і визначні їх стада ні не чули, ні не звернули уваги. З 1914 року і до цього часу повний віри Божий народ в країнах «Християнського світу» промовив багато слів правди, але вони справили мало або зовсім не справили ніякого враження на «Християнський світ».

Категорія: Оправдання. ТОМ-1 | Додав: ARAMIC (13.12.2011)
Переглядів: 507 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: