ОПРАВДАННЯ Глава 1 ЙОГО ІМ’Я - Оправдання. ТОМ-1 - Релігія - Публікації - Сайт Юрія Йосифовича - експерементальний
Вітаю Вас, Гость
Головна » Статті » Релігія » Оправдання. ТОМ-1

ОПРАВДАННЯ Глава 1 ЙОГО ІМ’Я

ОПРАВДАННЯ

Глава 1

ЙОГО ІМ’Я

Ім’я Єгови далеко більше важливе ніж все інше. Настати мусить час, коли ім’я Єгови буде возвеличень понад всяке сотворіння, тоді все, що має дихання буде шанувати і прославляти його ім’я. Тільки тим буде дане вічне життя, котрі пізнають єгову і прославлятимуть його ім’я. Це проповідував Ісус, коли був на землі; але на сьогоднішній день тільки мала частина повірила в правдивість цих слів. Зневажання божого імені почалося через зрадника сатану, і та вся організація, яку створив ворог, продовжувала зневажати це святе ім’я. Усунення сатани і його організації буде сприяти очищенню імені Єгови, після чого всі розумні сотворіння зможуть без перешкоди пізнати шлях до життя.

Правду необхідно проголосити, щоб ім’я Єгови стало оправданим. Це є визначена воля бога, щоб всі сотворіння привести до пізнання правди і ті, що повірять в правду, повинні її наслідувати, нею керуватися і жити. Всі інші навпаки будуть знищені. Походження людини, пройдений нею шлях, як може створитися нова людина, як може датися їй вічне життя правдиво пояснено в Біблії. Правду ніде інакше не знайти як в її обнародуваннях, в яких кожне вчення обґрунтоване на свідченні Біблії. Єгова є правдивий і його слово є правдою. Кожен, хто бажає бути з богом відповідно мусить пізнавати правду. Ісус говорив про те відповідно: «Освяти їх правдою твоєю, слово твоє правда». – Йоан 17:17.

Пряме протиріччя правді є брехня. І сатана є чиновником або батьком брехні. (Йоан 8:44) Він почав свої брехні через заперечення слова божого і через зневаження божого імені. Його перша брехня привела досконалу людину на шлях беззаконня і принесла на весь людський рід горе, хворобу, страждання і смерть. Сатана під час минули століть практикував свої брехні і підлосні злодіяння без перешкод, створив на землі могутню організацію з допомогою якої він зневажав ім’я Єгови і відвернув від бога велику масу людей. Під час виконання своїх безстидних намірів сатана користувався різними видами брехні, дурисвітства і обману. Складовою частиною його організації, через яку він головним чином обманював людей і ім’я бога зневажав, є релігійний елемент. Це брало свій початок з Вавилону; з цього часу і по сьогоднішній день назва Вавилон зв’язана зі всіма релігіями, які Сатана витворив для знеславлення імені Єгови.

І чим більш був обман, який розповсюджувався, тим більше проводилось ганьби на Боже ім’я; і так зване «організоване християнство» чи «християнський світ» стоїть головним чином на чолі всіх лицемірних релігій, які були потрібні для обману народу і «для зневаження святого імені бога. Правдиве християнство означає, наслідувати Ісуса Христа в правді і вірності і прославляти ім’я бога. «організоване християнство» чи «християнський світ» взяло на себе ім’я Христа, але воно робило все інше, окрім правди. Біблія ним використовувалась як йому було корисно для обману і введення в блуд народу. «християнський світ» чи «організоване християнство» стало тому найбільшим зі всіх місцем притулку чи сховища брехні. Бог очікував на установлений час, щоб всі лицемірні, безбожні організації викрити і знищити. Тепер настав його час викрити брехливі і ложні релігії як і всі інші складові частини саранської організації; і Він пояснює, що зробить це шляхом об’явлення правди серед людей. Отож настав час, що брехні зі своїх позицій сили і авторитету повинні бути скинуті і правда повинна восторжествувати і панувати вічно; і це буде оправданням Слова і імені Бога.

Єгова пояснює через своїх пророків: «Ось Я закладаю, в основу камінь на Сионі, камінь певний, угольний, великоцінний, та кріпко заложений, хто в його ввірує, той не засоромиться. І зроблю суд мірою, а справедливість вагою, наче градом, спустошене буде втечи ще лжі і води затоплять місце вашого сховку». (Ісаія 28:16, 17) Згаданий тут Сион є Божа організація, а Ісус Христос, цар величності, є тим наріжним каменем. Бог посадив Ісуса Христа на його престолі і ввів Його як Царя світу і цим був закладений наріжний камінь. Ісус Христос, великий Суддя, тепер прийшов у Божий храм на суд, і суд продовжується; і так час оповіщення твердої і ясної правди настав, під час дальшого ходу цієї роботи повинна правда подібно морській хвилі підніматися понад брехні шляхом викриття їх сховища компроментацій, все змивати, що заважає людям досягти її.

Похід для оповіщення Божої правди серед людей тепер в ході. У цій справі послуговується Господь радіом, багатьма книгами, що пояснюють Біблію, які попадають в руки людей, щоб вони пізнали правду. Справа оправдання Божого імені почалась і буде знати, що Єгова є єдиним правдивим Богом. Тоді правда ніколи не буде знов занечищуватись і перед очима Божих створінь не буде скривлятися.

Категорія: Оправдання. ТОМ-1 | Додав: ARAMIC (13.12.2011)
Переглядів: 568 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0