Підтвердження - Оправдання. ТОМ-1 - Релігія - Публікації - Сайт Юрія Йосифовича - експерементальний
Вітаю Вас, Гость
Головна » Статті » Релігія » Оправдання. ТОМ-1

Підтвердження

Підтвердження

З часу, коли Езекиїл отримав ведіння і почав пророкувати проти Єрусалиму, до падіння міста пройшло приблизно шість років. Під час осади міста не було причини, через яку Езекиїл мав би пророкувати про нього. Це був час виконання вироку Божого, який був проголошений устами пророка. Пророцтво показує, що Езекиїл якийсь час був німий: «Того дня отверзуться уста твої разом з устами втікача того, й станеш говорити, і не будеш уже мовчати, та й станешся їм ознакою, щоб зрозуміти, що Я, Єгова». (24:27) Це місце Святого Письма не говорить, що Езекиїл був зовсім німий від початку осади до початку прибуття першого пережившого, який приніс йому звістку про падіння міста» В дійсності текст означає, що Езекиїл був німий в той період щодо Єрусалиму, це значить – не говорив далі про це місто. Бог наказав йому говорити про Єрусалим все, що необхідно, ще до облоги. Під час штурму міста однак він повинен був мовчки чекати, то стосується пророцтва про Єрусалим, а саме поки його пророцтво не буде підтверджено видимими свідками, як правда. Коли місто впало, і видимі свідки, які бачили падіння і втекли, повідомили про це, це було підтвердженням, що пророцтво Езекиїла вийшло від Єгови і тому є правдивим і властивим. Далі факти показують, що голови з 25 до 31 пророцтва Езекиїла спрямовані проти язичеських народів під час осади, що доказує, що піж час певного періоду він не був фактично безмовним, а лише не говорив проти Єрусалиму.

В період підготовки шляху перед Єговою аж до приходу господа Ісуса в храм, вірний народ Божий проповідував або промовляв проти фальшивих релігійних організацій світу. До 1918 року народ Божий на мав видіння або розуміння про організацію Сатани. Вони не бачили, що видимі володарі, а саме взаємопов’язані комерційні, політичні і релігійні елементи утворюють сатанську організацію, яка виступає проти Бога і Його Царства. З 1918 року ніхто не бачив і не розумів цього факту крім тих, які є в храмі і тим самим утворюють клас слуг. Це пояснює, чому багато з тих, які стверджують, що перебувають в правді; відмовляються свідчити проти саранської організації. Коли ця велика правда була прийнята вірними свідками, вони розпочали похід проти всієї організації Сатани і продовжують його до нині. Це пророцтво також може означати, що після досягнутого проголошення свідчення проти «Організованого Християнського світу» всеохоплююче і повніше свідчення повинно бути дано іншим народам світу.

Те, що Єгова наказав пророку Езекиїлу вчинити тепер із Жидами, стало для них затвердженням або свідченням про речі, які прийдуть: «Так ти повинен їм бути застережним законом». Чи вони повірять і це свідчення на той час, коли воно було дане – чи ні, - після підтвердження свідчення через сповнення пророцтв щодо Жидів, переживші повинні знати, що це вчинив Господь. «І взнають вони що Я, Єгова». Представлені в образі Езекиїла віруючі пройшли через різноманітні випробування особливо з часу приходу Господа Ісуса до храму Єгови. Вони мали справу з багатьма речами, які вони не відразу зрозуміли, але які потім були відкриті їм Господом. Те, що вірні свідки Єгови зробили в послушенстві до заповідей Господніх, спостерігалося багатьма із «Християнських народів». Клас вірних свідків розуміє події, через які від пройшов, а в певний час Єгова впровадить нові події, які повністю підтвердять правдивість свідчення цих вірних свідків. Тоді переживши «велике лихо» згадують про свідчення і зрозуміють, що Бог ніколи не був без свідків на землі. «Того дня» або в час після великого нещастя переживші розшукають свідків Господніх, дізнаються і навчаться більше про наміри Божі щодо утікачів.

Категорія: Оправдання. ТОМ-1 | Додав: ARAMIC (13.12.2011)
Переглядів: 368 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: