Різня - Оправдання. ТОМ-1 - Релігія - Публікації - Сайт Юрія Йосифовича - експерементальний
Вітаю Вас, Гость
Головна » Статті » Релігія » Оправдання. ТОМ-1

Різня

Різня

Езекиїл чув, як Господь давав наказ шістьом чоловікам, які представляли невидиму частину Господньої організації (отже не малий останок на землі). Як тільки свідчення закінчиться, настане час виконувати слідуючий наказ: «До тих говорив він перед моїми очима: Ідіте назад його містом та й убивайте: нехай не милує око ваше й не щадіть; І старого і молодика, дівицю, дитину і жіноцтво вбивайте на смерть; із тих же, на кому положено знак, не займайте нікого, а починайте від моєї святині. І почали вони від тих мужів, що були перед храмом. І сказав до них: Опоганьте храм, закидайте подвір’я побитими, а потім вийдете. І вийшли вони та й почали вбивати по місту». – 9:5-7.

Завважте, що наказ Господа звучить, вбивати і нікого не щадити; «але не займайте нікого, на кому положений знак», це значить, що ті, які стоять на стороні Господа як такі, що ознаменовані не повинні вбиватися. Кровопролиття починається із «старих чоловіків», тобто із старійшин і керівників, духовенства і визначний із їх стада. Ця різня проходить без огляду на вік чи стать. «Організована релігія» і вся сатанська організація мусить бути знищена. У пророцтві є зазначено, що цих «шестеро» має почати різню з духовенства і не мають права нікого щадити, так само не сміє людина з письмовим приладом, що є вірним класом слуг, під час оголошення пімсти нашого Бога щадити духовенство з жалості чи обережності» Це повинно означати, що на «клас слуги» покладено обов’язок і відповідальність правдиво оповіщати правду про суд Божий і про лицемірне «Організоване Християнство» назване організацією. Клас слуг не може вірно виконувати свій обов’язок, коли він не ясно і із страхом оповіщає правду. Хто би чинив будь-який опір відвертому оповіщенню правди, отже доказував би, що він не належить до Господньої організації.

Восьмий вірш дев’ятої глави Езекиїла ясно натякає на те, що останок після закінчення роботи свідчення залишиться і буде спостерігати, як Господь покінчить із ганебною диявольською організацією. Езекиїл кинувся Господеві до ніг і поставив питання. Щоб перед Господом впасти на коліна і перед Всевишнім Творцем покірно кланяючись лежати на землі є благочинною позою для створіння. Поставлене Езекиїлом у цій позі питання не говорить ні в якому випадку, що клас слуг під час різні з жаху викрикував би і просив би милосердя, але швидше, що слуга, як показує пророцтво, говорить до Господа, щоб викликати пояснення Єгови, що різня повністю оправдана. Тому написано: «І як вони їх повбивали, а я зостався, впав я на лице і промовив: Ой Господи Боже! Чи ти ж бо вигубив оце ввесь останок Ізраїля, виливаючи гнів твій на Єрусалим?»(9:8) Битва Армагедон стане причиною повного розпаду «Християнського світу», а саме у цій битві не буде йому дано пощади і милосердя. Відповідь, яку Езекиїл одержує від Господа підтверджує цей факт: «І сказав він мені: Безбожність дому Ізраїлевого й Юдиного велика, аж надто велика; ся країна повна крівавих гріхів, місто же переповнене несправедливістю, бо вони кажуть: Покинув Єгова сю країну, не бачить Єгова. Оце ж і соє око не пощадить і Я не помилую; оберну поступки їх на їх же голову». – 9:9,10.

Сьогодні ті люди, що люблять справедливість ясно бачать і дуже добре знають, що народи «Християнського світу» повні несправедливості і безбожності. Багато священників пробують переконати людей, що Бог залишив їх за їх байдужість до церковних організацій і за неуважність підтримувати їх4 в той час, коли інші священники пояснюють народові, що нема Всемогутнього Бога, нема Творця неба і землі і Біблія недостовірна. Бог не пощадить їх, а відплатить їм за їх безбожність. Він повністю змете весь рід, так що всі, що залишаться жити, повинні знати, що Єгова є єдиним правдивим Богом.

Висновок, що це кровопролиття дуже далеко розшириться підтверджується слідуючим свідченням Єремії: «І будуть того часу побиті Єговою від краю до краю землі; не будуть по них плакати, не будуть їх збирати ані ховати, гноєм лежатимуть верх землі. Ридайте, пастирі, голосіте! І посипайте голови порохом, ви значніші в отарі! Прийшла ваша година, щоб вас поколено й порозпуджувано, й попадаєте, як дорога посудина. І не буде втечища пастирям ані притулку переднім в отарі. Ось-ось почується жалібний клич і плач між передовими в отарі, спустошить бо Єгова їх пасовище. І спустошить палкий гнів Єгови затишні оселі в них. Він, мов той лев, покинув свій пробуток і земля їх обернулась в безлюддє від лютості пустошника і від палкого гніву його». – Єремія 25:33-37.

Кожному відділу Божої організації доручено певну частину праці, яка повинна очистити землю від сатанської організації; від кожного відділу при цьому вимагається вірне виконання свого завдання. В Езекиїла 9:11 написано: «Аж ось той, що в льняній одежі, той, що при боці в його писарські прилади, приніс звістку й сказав: Зробив я так, як ти мені приказав». Певна справа в цьому тексті пророцтва таким способом є викладена, щоб показати, що клас слуг вірно виконає йому доручену працю і після закінчення якої назначеним способом повідомить про це. Це означає, що свідчення повинно бути зроблене і що всякий, який надіється отримати благословення Господа, будучи членом Його останка з радістю візьме участь у цьому свідченні чи в справі ознаменування. Вірний останок, котрий є послушний до волі Господньої в тому відношенні, одержить признання Господнє.

Цей текст св.. Письма крім цього вказує на те, що деякі з останку будуть на землі після того, як буде зроблена справа, і що вони зі свого сприятливого місця розташування під охороною Господа будуть свідками Армагедону. Вони збережуть свою відданість Богові і своєю вірністю будуть свідченням вищої влади Всевишнього і честі Його імені.
Категорія: Оправдання. ТОМ-1 | Додав: ARAMIC (13.12.2011)
Переглядів: 370 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: