Сповнення в теперішньому часі - Оправдання. ТОМ-1 - Релігія - Публікації - Сайт Юрія Йосифовича - експерементальний
Вітаю Вас, Гость
Головна » Статті » Релігія » Оправдання. ТОМ-1

Сповнення в теперішньому часі

Сповнення в теперішньому часі

Це пророцтво сповнюється тепер таким чином: «Організована релігія» сьомої світової держави, а саме Британсько-американський імперіалізм, бачить пишні картини, які намалювали перед ними президент Сполучених Штатів і генерал Британської армії, і які показують світовій державі, утвореній Лігою Народів, якою силою є восьма світова держава; і це підігрівало їх марнославство. Вона думала, що беручи участь у виконанні такої справи, вона покриє себе вічною славою. Так «організована релігія без затримки почала загравати з політичними і комерційними властями і вести з ними переговори, і приєдналася не сумніваючись до саранського плану, який здійснювався Лігою Народів. З відкритим і відразливим лицемірством цей витвір Сатани (Лігу Народів) назвали «проявом Царства Божого на землі». З того часу особливо протестантське духовенство проповідувало на користь пропозицій, які виходили від сучасного Вавилону, політичних властей світу. Це духовенство підтримувало світову судову палату, далі мирні пакти, мілітаристські рухи по роззброєнню, переговори з флотом, комісії по злочинах і всі інші рухи такого роду; вони схвалювали все це і оголошували себе згідними з цим.

«Організований Християнський світ» посилав до політичних властей своїх послів-делегацій духовних осіб. Він прийняв резолюції і передавав їх як пам’ятки політичним можновладцям і включав їх у вся такі справи. Під час всього періоду від 1919 року аж до сьогодні свідки Єгови звертали увагу «Організованого Християнського світу» або «Християнських народів» на той факт, що це все підступи Сатани, і вони застерігали нації і народ, що Ліга Народів, мирні пакти та інші подібні витвори походять від Сатани. «Організована релігія» була глухою до всіх цих застережень і свідчень, так як Жиди відкинули післання Єремії. Бог післав Єремію, щоб застерегти Єрусалим, і Єремія робив це вірно і неодноразово; але його післання зустрілося зі зневагою. Бог післав своїх свідків, щоб застерегти «Християнські народи» і засвідчити їм правду; однак «Християнський світ» особливо протестантизм, вороже віднеслися до цих свідків Господніх і переслідували їх. Політичні і суспільні елементи розраховують на те, що вони зможуть використовувати духовенство «організованої релігії» для своїх цілей; тому вони підтримують заборонені зв’язки з ними і приходять до них на протязі певного часу «у любовний табір». Відкриті дії релігійних вождів «Християнських народів» показують, що вони тісно пов’язані з іншими складовими частинами сатанської організації. Релігійні люди відкрили свої обійми і підтримують недозволені стосунки з політичними і торгівельними володарями. Вони повністю відділились від Бога і Його Царства і стверджують, що їх сила походить не від Нього, а від махінацій Сатани. «Тому, Оголива, так говорить Господь, Єгова: Ось, Я підійму проти тебе полюбовників твоїх, тих що ними аж переситилась душа твоя, та й приведу їх на тебе з усіх боків, синів Вавилонських і всіх Халдеїв, із Пеходу, з Шоа й Коа (інший переклад: доглядачів і всіх благородних і знатних; примітка Ельберфельдської Біблії), всіх синів Ассурських (Ассирії), вродливих молодиків, намісників, зверхників городських, можних і славних та всіх метких їздеців.» - 23:22, 23.

Це пророцтво подібно, як інші, має подвійне сповнення. Першим була осада Єрусалима і його захоплення Вавилонянами в 606 році до Христа. Останнє або сьогочасне сповнення стосується «Християнських народів», а особливо сьомої світової держави або ж Англо-американської світової держави, протестантського крила «Християнського світу». Воно передбачає розрив між «організованою релігією» і іншими світовими діячами, з якими вона підтримувала заборонені стосунки. «Організовані Християнські народи» звичайно, ніколи не виправляться, оскільки вони вже давно вийшли за межі здатності до виправлення. Організований протестантизм опустився до повної відсутності вірування, а більшість його вождів виступає проти Бога та Біблії. Політичні і торгівельні володарі вже почали розкривати очі і сприймати факт, що представники сьогоднішньої церковної організації лицемірять, і Господь дасть їм зрозуміти, що «вона згорить у вогні». _ див. Одкриття 17:16; «Світло» Том 2, стор. 107.

Бог виніс вирок сьогочасним «Християнським народам», бо вони покинули Господа і займалися розпустою і лицемірством: «А вчинять з тобою так за блудництво твоє з поганами, що їх ідолами ти себе мерзила. Блукала єси по дорозі сестри твоєї; за те ж і дам Я в руку тобі кубок її. Так говорить Господь, Єгова: питимеш кубок сестри твоєї – глибокий і широкий, і сміх та наруга впаде на тебе, що в нього так багато змістилось. Аж до перепою нап’єшся смутку, бо кубком страху й спустошення є чаша сестри твоєї Самарії. І вип’єш його, аж висушиш ба й череп’є його оближеш, і будеш (з болю) груди собі роздирати; бо так сказав Я, Господь Єгова. І ще сказав Господь Єгова так: позаяк ти забула мене й одвернулась від мене, так і терпи ж за беззаконство твоє та за блудництво твої». (23:30-35) Згаданий тут кубок не представляє собою кубок сповнений повчань, це «кубок жаху і оглушення», вияв гніву Божого по відношенню до великої кількості лицемірів, які ганьбили Його святе ім’я. Божий вирок для обох частин «Християнських народів» або так званого «Організованого Християнського світу» вже є записаний. Цей вирок є остаточним і буде виконаний до кінця.

Езекиїлу було наказано Єговою проголосити вирок над Самарією і Єрусалимом. Так само Єгова наказує класу Езекиїла, своїм вірним свідкам на землі, проголошувати Його вирок над народами, особливо над їх лицемірною релігією, представленою католицизмом і протестантизмом. «Сказав Єгова до мене: Сину чоловічий, хочеш ти судити Оголу і Оголиву? То ж покажи їм їх мерзоти». (23:36) Отже, на вірних свідків Єгови покладено відповідальність за проголошення Його суду, і це не є вирок людини, і не післання людини. Це є Божий вирок, і свідчення, яке Ісус Христос отримав від Бога і яке потім було доручено вірним членам тіла Христового, свідкам Єгови, які тепер перебувають на землі. Він наказав записати цей вирок в Його Слові, і причина для його виконання пояснюється в Езекиїла 23:37-44.

Ісус Христос, великий Суддя, виконує цей вирок і Його вірні послідовники на землі повинні про це повідомити. Ця справа тепер успішно виконується. Ні духовенство, тобто проповідники «Організованого Християнського світу», ні «священики», тобто ті, які колись були претендентами на Царство, не пояснили людям, що окремо від організації Сатани існує організація Бога. Вони не зробили жодної справи, щоб спонукати людей стати на бік Єгови і Його організації. Вони лицемірно вдавали перед народом, начебто закликають до імені Господа, Бога, але одночасно змушували народ споживати харч Сатани. Вони не роз’яснили народу, яка різниця між чистим і нечестивим. Вони вдавали, що перебувають в домі Господа Бога, і є Його представниками, але одночасно вони знеславили сабат Бога, тобто Його славу і славу Його народу во Христі, а також вони спокушали людей до служіння ідолам і до того, щоб довіритись світовим властям. Замість того, щоб вчити «дітей» церковних організацій, що їх надія бути благословеннями Богом лежить у месіанському Божому Царстві; вони звернули по допомогу до інтриг Сатани, однак не отримали нічого, крім, навпаки безутішності.

Ісус Христос є справедливим Суддею, якому передано право на суд і виконання вироку. Він привів свій відданий останок під дану Єговою одежу справедливості. (Ісаія 61:10) Тим, хто є Божим свідком і членами класу слуг, доручено обов’язок проголошувати вирок, який буде виконано великим і справедливим Суддею. «Та мужі правосудні будуть судити їх судом, що на перелюбниць, та судом на душогубниць, вони бо перелюбниці, а на руках у них кров». (23:45) Це не означає, що вірні свідки Єгови прийматимуть які-небудь судові рішення; а це значить, що судове рішення, яке Бог сам прийняв і виконати яке доручив Ісусу Христу, тепер повинно проголошуватися відданими свідками Єгови, які є в Його очах «справедливими мужами». Цим свідкам було наказано проголошувати записаний вирок над душогубницями, і цей вирок співпадає з тим вироком і покаранням, які спіткали Ізраїльтян, коли вони вчинили перелюбство. (3 Мойсея 20:10) Вироком для таких грішників була смерть. Тому свідки Єгови повинні проголошувати, що Бог знищить «Християнські народи» рукою Ісуса Христа, свого верховного уповноваженого. Сам клас слуг немає нічого спільного з виконанням вироку. Їх справа обмежується тим, що вони передадуть людям свідчення про наміри Бога; і це вони повинні робити.

«Вірні слуги» Єгови, тобто Його свідки на землі, були післані, щоб закидати винних камінням правди і сповнити те, що стоїть написане у Псальмі 137:9. «Щасливий, хто вхопивши діточок твоїх, розіб’є ї об камінь», що є Царство Боже. Що стосується самого виконання вироку, говорить Господь Бог: «Так бо говорить Господь, Єгова: скликати би на них громаду, та й оддати їх на лютість і розбої. І громада поб’є їх камінням і порубає мечами, і повбиває синів і дочок їх, а будинки їх попалить огнем». – 23:46,47.

Згадана вище «громада» складається з Господа Ісуса Христа і Його війська. (Одкриття 19:14-16) Виконання вироку повністю очистить землю. «Оттак зроблю Я кінець розпусті в сій землі і усі жінки матимуть науку й не будуть чинити соромних діл». (23:48) Це не може стосуватися покарання, яке виконається світовими властями, оскільки ніщо, що вони могли би зробити, не очистить світ від їх нечистоти. Однак те, що Бог Єгова чинить через свого Сина, Ісуса Христа, цілковито очистить світ. Таким чином всім остаточно буде показано, що Єгова є Бог: «І зложиться на вас кара за вашу розпусту, й понесете кару за вашу гріхи з ідолами вашими, й зрозумієте, що Я – Господь Єгова». (23:49) Все, що пов’язане з організацією Сатани, повинно зникнути, щоб оправдати ім’я Єгови, і щоб усі навколо взнали, що Єгова є Господь і Всемогутній Бог, який відновить справедливість у світі.

Категорія: Оправдання. ТОМ-1 | Додав: ARAMIC (13.12.2011)
Переглядів: 351 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: