Три суди - Оправдання. ТОМ-1 - Релігія - Публікації - Сайт Юрія Йосифовича - експерементальний
Вітаю Вас, Гость
Головна » Статті » Релігія » Оправдання. ТОМ-1

Три суди

Три суди

(Езекиїла, глава 5)

Народи, що очолюють «Організоване Християнство» або «Організований Християнський світ» є серед всіх народів, які коли-небудь були на землі, найбільш гідні покарання. Протестантські покарання, ніж католицькі. Вірні, ласкою Господа осяяні Християни організували в свій час протестантизм, як протест проти обрядів католицизму. Протестантам таким способом випало на долю більше світла, ніж католикам; але збільшення світла накладає більшу відповідальність. Протестанти мали вільний доступ до Біблії, в той час такого привілею багатьом католикам було відмовлено. Протестантам дано свідчення правди на їх власній мові; і для цього вживалися їх власні Біблії, їм дано свідчення правди більше ніж будь-яким іншим людям на землі. Крім одержаних пророчих свідчень відносно народу Ізраїльського ці «християни» називали себе послідовниками Ісуса і апостолів, вони мали в своєму посіданні Біблії, а пізніше надрукували мільйони Біблій і доставляли в руки інших людей. Це показує, що для жодної з цих країн «Організованого Християнського світу», а особливо для духовенства і їх пастви не буде вимівки, що вони не мали нагоди одержати пізнання про Господа, і Його наміри.

Народи «Християнського світу» ставили себе самі в приклад іншим народам землі і посилали своїх місіонерів у поганські країни переконувати ці народи наслідувати їх «християнський» приклад. Вони приклали великі зусилля, щоб навчати поганські народи т. зв. «християнського способу мислення» в справах релігії. Вони безпідставно твердили, що являються любимцями Божими, і безвідповідально брали у свої уста Його ім’я і називали себе іменем Його любимого Сина; але одночасно їх серця були далеко від Нього.

Бог Єгова післав своїх свідків по «Християнському світу», а особливо по протестантських країнах давати дальше свідчення правди. Від всіх людей в цих названих країнах, які разом становлять «Християнський світ» т. зв. священники найбільше гідні кари. Ці люди безпідставно твердять, що вони являються дітьми Божими, Його народом і послідовниками Христа. Вони видають себе перед людьми, як виключно обдаровані і уповноважені для пояснення і вивчення Біблії. Вони спорудили великі церковні будови і назвали себе іменем Христа і апостолів. Вони, як вожді народу, протискалися на передній план і впливали на мільйони людей, щоб йшли за ними. Вони збудували великі навчальні заклади, які вони назвали «теологічні семінари» де молоді люди так би мовити виховувались для проповідування Євангелії, де вони наділялись титулами «преподобний», «доктор теології» або «слуга Слова Божого» і розсилались. Вони не мають жодного оправдання за свій шлях, який вони вибрали, і за своє незнання про Божі наміри. Мимо всієї милості, яку Єгова сказав духовенству т. зв. «Християнства» як класу, т. зв. священники є найгіршими ворогами і противниками Царства Божого і противниками проголошення післання правди про Царство. це вони веліли переслідувати, арештувати і заключати до в’язниці скромних чоловіків і жінок, які приносили людям післання правди. Ці священники клопітливо приділяли зусилля, щоб помішати радіостанціям передавати післання про Царство Боже людям. Бог не допустить, щоб ці справи проходили непомітно.

Переважна більшість «Християнського світу» заперечують пролляту кров Ісуса Христа, як Божий захід для спасення людини і заперечує, що Боже Царство є Його засобом для возвеличення і благословення людського народу. Він відкидає свідчення св. Письма і повчає безстидно, що Біблійна розповідь про створення, упадок і спасення людини через кров Ісуса Христа є тільки народною казкою. Він публічно підтримує невластивий витвір і приманку Сатани-диявола у вигляді Ліги Народів. І пояснює, що вона начебто є заміною об’явленого Божого Царства на землі. Він створив найбільшу будь-коли існуючу систему лицемірства. В той час, як він лицемірно видає себе, що наслідує Христа, зробив себе складовою частиною організації Сатани і цим самим став явним ворогом Єгови і Його Царства. Він відвернув народи від Бога і завів їх у темряву; служив Сатані як найбільш активне знаряддя, оскверняв і зневажав святе Боже ім’я. Тепер настав Божий день оповіщати Його нижче написані суди і Його вирок над ним і над «Християнським світом» і приводити у виконання. Т. зв. «Християнство» зараз напружене і його чекають важчі удари ніж ті, які інколи отримували якийсь народ або якась нація. Як пояснює Господь Ісус Христос, т. зв. «християнство» повинно бути покараним великим горем, яке коли-небудь було від початку світу і це горе повинно бути останнім.

В розглядаючій тут тепер п’ятій главі пророцтва Езекиїла передсказує пророк облогу «Християнського світу» і приведення у виконання вироку Єгови над ним і відображає це шляхом стриження свого волосся і своєї бороди. (Треба прочитати старанно з св. Письма Езекиїла 5:1 – 5) Тоді пояснює Єгова «організованому Християнству» або «Християнському світові», що він не тільки залишив поступати після Його розпорядження, але обвинуватив себе в більшій незаконності, ніж будь-який інший народ. «Він же подивився проти законів моїх безбожнійше, як погани, і проти заповідань моїх гірше ніж землі кругом його; бо вони відкинули закони мої й не слухали заповідань моїх». (5:6) Народи, які визнавали себе християнами, мали нагоду вивчати і наслідувати закони і заповіді господні; але вони це занедбали. Не тільки вони упустили, що їм потрібно робити, але намір духовенства і визначних їх стада, повернути навіть народ проти Господа. «Тим же то так говорить Господь: За те, що ви перевис шили проступками вашими самих поган, що навкруги вас, у заповіданнях моїх не ходите й постанов не виповнюєте, ба й не ходите по постановам поган кругом вас». (5:7) Вони зневажали, поганили і ганьбили ім’я Боже і переслідували Його вірних свідків,а тому говорить Єгова до «організованого Християнства»: «Тим ось що говорить Господь, Єгова: От, Я так само проти себе; Я сам розпічну караючий суд серед тебе перед очима в невірних. І вчиню з тобою таке, якого не чинив іще ніколи, й чого ніколи вже не вчиню,- за всі твої мерзоти». - 5:8,9.

Коли люди тепер страдають від голоду, епідемій, неврожаїв і інших нещасть, то духовенство пояснює зі своїх церковних амвон ( які згідно їх твердження мали би складатися в Божому домі) і по радіо людям, що це Бог приніс всі ці страждання і все це нещастя, і тому Він мав би відповідати за це; цим накопичують вони дальшу вину за всі ті злочини. «Тим же то так певно, як Я живу, говорить Господь, Єгова: За те, що посквернив єси святиню мою всіма гидотами твоїми і усякою поганню твоєю, Я вменшу тебе, й не зжалиться над тобою око моє, і не буде в мене милосердя до тебе». (5:11) Отже Господь пояснює, що Він до цих лукавих зневажників Його святого імені не буде мати співчуття. Люди повинні знати, що Єгова є Всемогучим Господом Богом.

Записаний вирок Єгови відносно «Християнського світу» включає всіх, які необґрунтовано стверджували, що являються Його народом, але в дійсності є лицемірами: «Третина в тебе вимре від морової зарази й вигине від голоднечі посеред тебе; друга третина поляже од меча навкруги тебе, останню з третину пущу на всі вітри, а слідом за ними добуду меча». (5:12) Бог пояснює, що Його вирок над «Християнським світом», буде проведений в дію трьома способами. «Третина», згадана у вищезгаданому тексті означає не третину фактичних жителів, але відноситься до жертв одного з трьох різних видів виконання вироку Божого над народами «Християнського світу». Ці три суди Єгови будуть як записано, виконуватись, бо Його ім’я було оклеветане і мусить бути оправданим. Великий зневажник Божого імені є Сатана-диявол, і «Християнський світ» не тільки відпав від Бога і перейшов на сторону Сатани, але став серед народів землі його головним знаряддям для здійснення обману, лицемірства і зневажання імені Єгови. Об’явленням судів Єгови і оправдання Його імені стане основною лекцією для всіх, які залишаться на землі, і всі будуть знати, що Єгова є Всемогучим Господом Богом. Ім’я Єгови і Його оправдання є понад все і має величезне значення. «І будеш погордою і наругою, пересторогою та пострахом народам округ тебе, як Я заведу над тобою суд у гніві й досаді й в лютих карах,- Я, Єгова виповів се ».- 5:15. Під час виконання цих судів вірний Богові клас слуги буде знаходитись під покровом Всевишнього» і « перед стрілою, яка летить вдень і перед чумою яка бродить в темноті збережеться». (Псальма 91:5-13) «Вірний слуга» буде співати похвальні пісні імені Єгови і Бог буде його підтримувати своєю рукою; під час того, як Він слугу оточує своєю опікою і вірні Його славу сповіщатимуть, то Він буде здійснювати суд над «Християнським світом». «Як пошлю на них гострі стріли голоднечі на їх затрату, а пошлю їх вам на погибель, і скріплю голод між вами, і зломлю підпору-хліб у вас. Як пошлю на вас голоднечу й звіря, щоб учинити вас бездітними; й перейде проміж тебе пошесть і розлив крові, та наведу меча на тебе. Я, Єгова, сказав се». (5:16,17) Повне виконання Його вироку відбудеться в битві Армагедон, в якій Сатана і вся його організація впаде назавжди.
Категорія: Оправдання. ТОМ-1 | Додав: ARAMIC (13.12.2011)
Переглядів: 554 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: