Знищення «Організованого Християнства» - Оправдання. ТОМ-1 - Релігія - Публікації - Сайт Юрія Йосифовича - експерементальний
Вітаю Вас, Гость
Головна » Статті » Релігія » Оправдання. ТОМ-1

Знищення «Організованого Християнства»

Знищення «Організованого Християнства»

«Організований Християнський світ» видає себе за храм Божий, але це твердження фальшиве. Багато хто розглядає «Організований Християнський світ» з суєвірним страхом і боязню; однак він буде знищений згідно з Божим вироком. Те, що «Організований Християнський світ» є у великій славі в багатьох людей, випливає з того факту, що вони не сприймають жодної критики цієї організації. Однак Бог говорить про цю організацію, «Скажи домові Ізраїлевому: так говорить Господь Єгова, ось Я передаю на опоганення святиню мою, - сю опору сили вашої, розкіш очей ваших і одраду душі вашої, а сини ваші і дочки ваші, що ви позоставляли, поляжуть од меча». (24:21) Ті, хто виступає на боці «Організованого Християнського світу», напружують всі сили, щоб його захистити і зберегти. Коли Бог говорить: «Я передам на опоганення святиню мою», то це очевидно означає, що ця організація твердить, що є Його святинею, бо вона послуговується іменем Христа. Храм в Єрусалимі був гордістю, «утіхою» і «одрадою» «лютих попирачів» серед Ізраїльтян; однак вони ганьбили і занечищували своїм ідолопоклонством, і тому Бог зруйнував його. Так і «Організоване Християнство» стверджують, що є храмом Божим, і цей храм є їх утіхою, гордістю і відрадою; але вони забруднили його саранськими церемоніями і ідолопоклонницькими звичаями, які вони запровадили; і Бог знищить його для оправдання свого імені.

З «Організованого Християнства» виросли «сини» і «дочки», це такі організації як ліги, об’єднання, товариства, ложі, які неправомірно послуговувалися іменем Бога і Христа, і вони всі загинуть разом з «Організованим Християнським світом».

Це місце Св. Письма може також означати, що багато хто побачить своїх дітей у великому горі, і тому вони відчуватимуть біль. Прояв Божого гніву кине світ у велике нещастя, подібно якому ще ніколи не було. Біль буде такий великий, що він не зможе знайти вираження. Люди «Християнського світу» будуть в такому горі і їх біль буде таким безмежним, що він оглушить їх і зробить німими. Земля буде засіяна мертвими, і їх «не жалітимуть, не збиратимуть і не поховають». – Єремія 25:33.

Коли жінка Езекиїла померла, він не плакав. Це і його слова показали Жидам, що ті, хто переживе не будуть голосити: «А ви чинитимете так, як я вчинив тепер; не будете закривати бороди і хліба од чужих не будете їсти. Обвивала ваші остануть на головах у вас і обув ваша – на ногах ваших; не будете побиватись і плакати, а оторопієте перед гріхами вашими й одно перед одним будете стогнати. І буде вам Езекиїл знаком пророчити, бо так само, як він чинив, чинитимете і ви; а як все те станеться, зрозумієте, що Я, Господь, Єгова». (24:22-24) Коли декілька мільйонів людей буде вбито за одну годину, це так оглушить переживших, що вони не зможуть знайти слів для того, щоб виразити свій розпач і біль. Вони взнають, що це є виконання вироку Божого над «Організованим Християнським світом», який на протязі століть ганьбив Його ім'я, і тоді вони також взнають, що надальше Його Слово і Його ім'я займуть належне місце у свідомості сотворінь.

Єремія порівнює організацію «Християнського світу» і її володарів з «дорогоцінною посудиною». Гарна ваза є «відрадою очей» або «втіхою»; і коли така ваза раптом падає і розбивається на підлозі, то її власник від оціпеніння наче німіє. Це зображення показує, що пастирі або володарі бачать, як їх установи, якими вони так гордилися, раптом розсипаються на порох, і вони не матимуть можливості втекти. «І розсиплю вас, що ви впадете, як коштовна посудина. І не буде втечі пастирям, ні притулку переднім в отарі». (Єремія 25:34,35) Слідом за цим швидко настане повне знищення. Переживші ж одразу взнають, що це нещастя є проявом Божої пімсти «Християнським народам». Оскільки переживші будуть знати, що це зробив Єгова, їм буде наказано, що вони не повинні «голосити і плакати за загиблими; вони оторопіють від усвідомлення (їх) гріхів і один перед одним стогнатимуть (або: один з одним)». (Вірш 23; переклад Мегне) Єгова дасть знати людям, що Він є Всемогутній Бог. Щоб оправдати своє ім'я, Він знищить підлу і лицемірну організацію, яку Сатана створив на землі.

Категорія: Оправдання. ТОМ-1 | Додав: ARAMIC (13.12.2011)
Переглядів: 398 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: