ІМ'Я ЄГОВИ - Оправдання. ТОМ-2 - Релігія - Публікації - Сайт Юрія Йосифовича - експерементальний
Вітаю Вас, Гость
Головна » Статті » Релігія » Оправдання. ТОМ-2

ІМ'Я ЄГОВИ

Коли Люцифер збунтувався і протистав Єгові, Бог без сумніву міг знищити його; але якби Він це зробив, не було б нагоди полагодити спірне питання, яке підняв Люцифер. Бог змінив ім'я Люцифера на Сатану, що означає противник Бога, і дав йому ще такі імена: Диявол, що означає той, хто очорнює Бога, Змій, спокусник інших, і Дракон, той, хто проковтує тих, які хотіли б служити Богу. Всі істоти повинні були взнати, що диявол який стверджує, що він рівня з Богом, насправді є проти, висунув протилежне твердження, він повинен був дійти до крайніх меж, щоб спірне питання можна було вирішити як належить остаточно і безповоротно. Тому Бог дозволив Сатані дійти в його добровільних беззаконних вчинках аж до крайності.

В кінці світу світ Сатани проявився у своїй відразливій      суті, при чому майже всі люди землі повернулися проти Бога і приєдналися до організації Сатани. Ніколи раніше організації Сатани не була такою могутньою як тепер. Божий народ тепер розуміє, що таке спірне питання і якою має бути правильна відповідь на таке важке питання, а саме: Чому? Правильна відповідь така: Бог хоче у визначений час довести всім створінням, що Сатана є брехуном і вбивцею, і що Єгова є справедливий, чесний і правдивий, і що Слово правди та Його ім'я є вищим за всякі закиди. Все людство повинно бачити, що Сатана є відповідальним за всі нещастя, які спіткали люди. Тепер Бог знищить Сатану і всіх його прибічників, щоб розв’язати спірне питання і показати, що Єгова є Всевишній.

Текст 2 книги Мойсея 9:16 підтверджує повністю цей висновок. Частина тексту Св. Письма, які слід наголосити, є ім'я Єгови Бога. Повинен надійти час, коли Єгова представить своє ім'я в правдивою світі перед очима всіх людей. Його ім'я повинно проголошуватися по всій землі, бо Бог заявляє: "Я дозволив, щоб ти залишився, щоб моє ім'я проголошувалося по всій землі". Це повинно статися у незначний Богом час, і цей час вже прийшов. хто є ці люди, які повинні отримати привілей проголошувати  — ім'я Боже? Звичайно, це чоловіки і жінки на землі, які проявили свою прямоту перед Богом і у випробовуваннях доказали свою вірність і відданість Богу. Отже, проголошення повинно здійснитися людьми, яких Він обрав за народ для свого імені. (Діяння св. апостолів 15:14, 15) Це є Його народ, який Він вивів з темряви на чудове світло, щоб він проголошував хвалу Богу. (І Петра 2:9, 10} Таким чином, Святе Письмо виділяє перебуваючи на землі остатки, якими Бог послуговується для проголошення свого імені. Ті місяці Св. Письма, включаючи пророцтва, були на писані для особливої користі новочасного останка  — Римл 15:4

Співзвучно зі своєю обіцянкою Бог: розкрив значення пророцтва, які тут показують, чому Бог допустив, щоб Сатана міг іти своїм мерзенним шляхом. Це сталося для того, щоб Сатана міг робити все. Що в його силах і щоб лише тоді Бог розкрив усім, що стремління Сатани є нікчемним. Наближається час Божий, щоб знищити Сатану і його організацію, як видиму, так і невидиму її частини. Перш ніж Він це робить, Він спочатку розкаже останки про значення Його Слова і лише після того удостоїть їх нового імені, назвавши їх свідками Єгови і вишле їх проголошувати народам Його Слова, Його ім'я, перш ніж прийдуть руйнування в Армагедоні. На тих, які є в угоді відносно Царства і які правдиво люблять Бога, покладено обов’язок проголошувати ці правди, щоб ті, хто хоче чути, ознайомилися з намірами Божими і дізналися, що Бог є всемогутній і благословить тих, хто любить справедливість. З цієї причини свідки Єгови ходять по світу і проголошують людям правду та пропонують їм книжки, які містять післання правди. Таким чином вони співають хвалу Єгові, проголошують Його ім'я і роблять Його відомим на всій землі, особливо у "Християнському світі" або новочасному Єрусалимі, щоб люди бачили і знали, хто є Всевишній і звідки прийде їм благословіння. Яким же чудовим привілеєм тішаться останки!

Бог використовував фараона для образу, який викриває Сатану та його нечесну безбожницьку діяльність. Бог післав Мойсея до Єгипту, щоб він став перед фараоном і виголосив промову під керівництвом і для імені Єгови. Мойсей згадав ім'я Єгови, на що фараон відповів: "Хто такий Єгова, щоб я мав Його слухати?" Фараон ви користувався в Єгипті великою торгівельною і мілітаристською владою. Це представляло Сатану, який створив міцну торгівельну мілітаристську владу на землі. Фараон поневолював Жидів, грабував їх, пригноблював і вбивав. Сатана через комерційне і мілітаристське підприємництво та його союзників поневолював народ, визискував і грабував його та вбивав безборонних. Звідси чітко можна побачити, що фараон і його помічники представляють Сатану і його організацію. Фараон та його військо були знищені. Так само Бог знищить Сатану і його прибічників. Перш, ніж Бог знищить фараона, Він наказав Мойсеєві і Аарону повідомити про його намір, і вони застерігали його. перед знищенням Сатани і його організації Бог посилає Ісуса Христа, якому доручено свідчення, і Ісус Христос приведе останок у Його храм, і після того, як Бог передав Йому справу врученні свідчення, наказів ісусові іти по світі і попереджати, що Бог має намір знищити ворога і звільнити всій народ; це проголошування повинно відбутися перед Армагедоном.

Народ зрозуміє, що причиною його страждань є Сатана і його організація, а саме фальшиві релігійні вожді, велике підприємництво, велика політика, мілітаризм і прихильники всіх цих знарядь Сатани; що Сатана є невидимий і незаконний володар світу; і далі  — що вже підійшов час, коли Бог знищить це зло і завдяки цьому народ буде звільнений від пригноблення. Єгова робить це задля свого справедливого імені. Він зробить народ "знаючим", так що всі зможуть побачити, що Він є Всевишній і Всемогутній. Це він покаже під час великої битки Армагедон, і на цей час Сатана і його натовп повинні згинути з позором. "Бо я розширю страх мій на землі живих; і ляже він серед необрізаних, між полеглими від меча, фараон і весь його народ, говорить Господь Єгова". (32:32) Ті, хто люблять справедливість і тепер знають правду стануть на бік Єгови і повністю довіряться Його словам: "Єгова оберігає всіх. Хто Його любить, і знищує всіх безбожників".  — Псальма 145:20.


Категорія: Оправдання. ТОМ-2 | Додав: ARAMIC (13.12.2011) E
Переглядів: 579 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: