ЙОГО СВІДКИ - Оправдання. ТОМ-2 - Релігія - Публікації - Сайт Юрія Йосифовича - експерементальний
Вітаю Вас, Гость
Головна » Статті » Релігія » Оправдання. ТОМ-2

ЙОГО СВІДКИ

Єгова надихає і дає силу своїм свідкам, щоб відвернути битву від воріт. Це є одна з причин, чому Він об'являє їм свої наміри через відкриття цих пророцтв (Рим. 15:4) "У той день вийдуть посли на суднах мене, щоб злякати безпечних Ефіопіїв і нападе на них страх, бо ось, день Єгипту, він і до них надходить" (30:9) Передане словом "посли" єврейське слово "malach" означає "післанці Господні". Ці післанці йдуть з післанням Слова Божого. Вони виходять від Господа і йдуть перед Господом, що показує, що ці посли повинні бути тими, яким Бог в день своєї пімсти і оправдання свого імені, спершу дасть розуміння Його пророцтва і що вони є першими, які повинні пізнати сатанську організацію і свідчити про неї. Перекладене в цьому тексті словом "судно" європейське слово "tsi" означає "здійснене","встановлене" або "щось, що займає міцну пропозицію" ,"незворотне". Ці судна не є суднами ворога, а бойовими суднами Єгови Бога. Тому вони, здається, відповідають бойовим колісницям Господнім. (Найм 2:3) Вони відображають дуже влучно всесвітню організацію народу Єгови, яка була "воздвинута" милістю і владою Божою з метою дати народу Божому і всім остальним свідчення. Ця організація була створення в різних групах народу Господнього, щоб вони могли приносити післання згідно заповідей Господніх.

Остатки Божі або Його післанці пливли в ці організації через моря, що означає між народом, і нести йому. післання про Царство Боже і оправдання Його імені. Так як Господь був на судні зі своїм слугою Павлом (Діяння апостолів 27:22  — 24), так Господь є разом зі своїми післанцями або свідками в їх човнах або організаціях, які здійснюють справну службу в ім'я Єгови. Звідси зрозуміло, що кожен, хто протистоїть цим післанцям, які проголошують свідчення, є ворогом Бога Єгови. Хто ж визнає себе таким, що є в угоді з Богом, але занедбує її і ухиляється від виконання обов’язків післанця або свідка Єгови, показує тим самим,що він не одягнув весільної одежі (Маттея 22:11, 12), і що він тим самим не є в лінії до Царства Божого.

Інші перекладачі передають останню частину цього Писання так: "…налякати країну Маврів, що є тепер такою безпечною" (Лютер) ;"Налякати Ефіопію в її безпечності". (Менге). Вбрана в золото великого підприємництва "міцна рука", яка пригнічує народ і переслідує, і ув'язнює, і погано поводиться з народом Божим, нахабно і зухвала діяла проти Господа і при цьому покладалася на захист сатанської організації, але навіть вони зроджують своїм виразом обличчя повний страх, коли вони простягають свою руку до Божих свідків. Свідчення правди, яке їм дається, лякає їх. Флот і мілітаристські збройні сили великого підприємництві перебуває в тій самій суматорі і охоплені таким же страхом, що слідує з багатьох сучасних конференцій по роззброєнню. Післання правди викликало стурбованість і тривогу серед мужів великого підприємництва, і вони займалися цим питанням на своїх конференціях, особливо післання, яке міститься в брошурі "Царство". Вони охоплені жахом, тому що бояться втратити те, чим володіють; але вони не бояться Бога і не підкоряються Йому. "І їх охопить великий страх [тремтіння, Паралельна Біблія]',(мініатюрна Біблія)". Господь запевняє своїх післанців або свідків, що важливе післання яке Він їм дав, матиме свою дію. З цієї причини вірна громада свідків Єгови не занепокоєна через насмішників і противників. Ці насмішники і супротивники, хоч переповнені тепер страхом, продовжують висміювати свідків Божих. Вірні свідки ідуть, не звертаючи зі шляху, у виконанні своїх обов’язків.  — 2 Петра 3:3,4.

Єгова проголошує своє рішення знищити Єгипет рукою Навуходоносора. "Так говорить Єгова Бог: зроблю кінець многолюдному Єгиптові могутньою рукою Навуходоносора, царя Вавилонського. Він і з ним народ його, найлютіший між народами, будуть приведені спустошувати землю; і будуть вони мечі свої проти Єгипту і сповнять землю побитими. І повисушую ріки, і продам землю в руки злих, і спустошу землю рукою чужоземців з усім чим вона повна. Я, Єгова, сказав це". (30:10  — 12) Навуходоносор представляє Ісуса Христа, "пострах" сатанської організації. Бог висушить ріки, які Сатана об'явив своєю власністю, і "продасть землю в руки злочинців". Вжита тут назва "злочинці" в інших перекладах звучить як "злі люди", "найлютіші люди" або "нелюди" і не означає морально зіпсутих людей, а владу, яка використовується, щоб приносити біду, і турботу сатанської організації. Бог створив нещастя[ інший переклад: зло], тобто речі, якими Він послуговується, щоб приносити нужду своїм ворогам (Ісаія 45:7) Звідси випливає, що " най лютіші люди" або "нелюди" у вище наведеному тексті означають Христа і Його військо, які принесуть саранській організації буді і покарання. І справді, Христос і Його військо є недружніми чужинцями для торгівельного відділу сатанської організації, вони в жодному випадку не є з нею зв’язані і вони спустошать її та інші частини сатанської організації.

Категорія: Оправдання. ТОМ-2 | Додав: ARAMIC (13.12.2011) E
Переглядів: 369 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: