НОВОЧАСНІ АММОНІЇ - Оправдання. ТОМ-2 - Релігія - Публікації - Сайт Юрія Йосифовича - експерементальний
Вітаю Вас, Гость
Головна » Статті » Релігія » Оправдання. ТОМ-2

НОВОЧАСНІ АММОНІЇ

Аммонії зображуються, ясно такими, яким Господь Бог ніколи не дозволив би увійти в громаду Його вірного народу, тому що вони ні не відокремилися від організації Сатани ні не є приязно настроєні до тих, що втекли з цієї безбожної організації і які представлені утікати з Єгипту Ізраїльтянами. Новочасні Аммонії є самовдоволений клас, що виник шляхом духовного близькоспорідненого розмноження еволюційного розвитку, вони розбили свій табір поблизу шляху вірного Господнього народу, щоб безперечно їх занепокою вати і нападати на них, і вони осквернили працю вірного Господнього народу, зіпсували її і затримали її хід поступування. Вони поносили Божий нарід в той час, як самі служили Сатані і практикували сатанську релігію в яку-небудь із її форм.

Єгова сказав пророку Езекиїлу пророкувати проти Аммоніїв: «І скажи Аммоніям: Почуйте слово Єгови Бога! Так говорить Єгова Бог: За те, що ти втішно казав «Ага» ! як святиню мою опоганену, й на Ізраїль - землю, як її спустошено, та на дім Юдин, як вони пішли в неволю,- за те я віддам тебе в посіданнє синам востоку, й заведуть вони у тебе вівчарні свої і розложать у тебе шатра свої, і їстимуть вони плоди твої, і питимуть молоко твоє. І зроблю Равву пристановищем верблюдам, а синів Аммонійських пастухами овець, і зрозуміє, що Я - Єгова. Так бо говорить Єгова Бог: За те, що плескав єси в долоні, й тупотав ногами, й веселився зневажливо всім серцем над землею Ізраїльською». 25:3-6.

Таким чином було викрито народ. Який не робив вигляду, що він є послідовником Христа, але який проявляв злобний і жорстокий дух проти посвяченого Богу народу. Вони стоять тут і споглядають в той час, як» мнимі християни» або-як вони себе ще називають - «релігійні люди», безчестять, оскверняють і жорстоко переслідують вірний Богу народ; і коли ці вірні були захоплені організацією Сатани і несправедливо покарані, тоді висловлювали сучасні Аммонії свою радість з приводу таких неправедних вчинків і торжествували. Повні злобної радості. Господь однак бачить це все і знає про все, і в свій час пішле Він їм за це справедливе покарання.

Ніщо не приходить повз пильне око Єгови і у визначений час Він відплатить тим, які несправедливо і неправедно обходились з Його народом. Вороги Божі можуть собі уявити, що вони не будуть покарані за те, що вони жорстоко обходились з Його народом. Вороги Божі можуть собі уявити, що вони не будуть покарані за те, що вони жорстоко обходились з Його народом, але тут вони помиляються. Ті, що люблять Бога, моляться: «Сохрани мене, як зіницю ока; в тіні крил твоїх стережи мене, від безбожників нападаючих на мене,від ворогів душі моєї, що кругом обступили мене. Серце їх в товщі їх сховалось, устами своїми згорда промовлять» - Псальма 17:8-10.

В повному довірю до Єгови, який весь час на сторожі, співає Його вірний народ: «Поміч моя від Господа, що створив небо і землю. Не дасть нозі твоїй спіткнутись; твій сторож не дрімає. Бач! Сторож Ізраїля не дрімає,і не засне він». (Псальма 121:2-4) Ісус висказує своїм вірним послідовникам таку Божі правила: «Хиба не два горобці продають за шага? а ні один з них не впаде на землю без Отця вашого. У вас же і все волоссє на голові перелічене. Оце ж не лякайтеся: ви дорожчі многих горобців». (Маттея 10:29-31) Єгова дозволив Сатані і його клонові відкрити свою гнусність в їх опорі проти Нього і Його Царства і у переслідуванні і жорсткому обходження з Його вірним народом; але у встановлений час Він оправдає як свій нарід, так і своє ім’я: «Так бо говорить Єгова сил небесних: Задля слави послав мене він до народів, що вас обдирали; хто бо торкається до вас, торкається об зіницю ока мого. І ось, Я підніму на них руку мою, й стануть вони здобиччю невольникам своїм, і зрозумійте, що се Єгова сила небесних післав мене. Викликуй же радісно й веселись, дочко Сионова! Ось бо, Я прийду й осядусь посеред тебе, говорить Єгова». -Захарії 2:8-10.

Для підтвердження факту, що Господь відплатить тим, які зле обходились з Його помазаниками, каже Езекиїл: «За те я віддам тебе в посіданнє синами[інш. перекл.: чоловіками] востоку, й заведуть вони у тебе вівчарні свої і розложать у тебе шатра свої, і їстимуть вони плоди твої, і питимуть молоко твоє ».(2564) Згадані тут «сини Востоку» мають те же значення, що й приведені у Одкриттю 16:12 «царі, що зі сходу сонця», що складаються з Ісуса Христа і славних членів тіла Його, які тільки в Нього є,і членів на землі, які до кінця вірно і терпляче очікували і які включені в той самий клас («Світло», том 2,стор. 36) Бог відплатить представленим через Аммона ворогам свого народу по заслузі: «Тим же то, так певно, як Я живу, говорить Єгова сил небесних. Бог Ізраїля [свого народу]: … сини Аммонові будуть як Гоморра; будуть місцем кропиви, солоним проваллєм, - пустинею на віки». (Софонії 2:9) «Терпіть же оце, багаття мої, аж до приходу Господнього [до дня виконання вироку Божого над ворогами].- Якова 5:7.

Рішенням Єгови є те, що сучасні Аммонії мають всі підстави знати, що він є Бог Всемогучий: «І зроблю Равву пристановищем верблюдам, а синів Аммонійських пастухами овець, і зрозумійте, що Я  — Єгова». (25:5) Вжите тут слово «Равва» означає «велике місто» або « метрополіт». Равва була столицею Аммонії, і була отже,царським містом; і воно, каже пророк, повинно стати пристановищем верблюдам, тобто місцем, достойним зневаги. (5 Мойсея 3:11; Ісуса Новина 13:25; 2 Самуїлова 11:1; 12:26; Амос 1:13-25)

Це означає, що новочасні Аммонії будуть усмирені і повинні знати, що Єгова є Бог. Господь ні в якому разі не допустить, щоб гнобителі Його народу залишалися безкарними. Ідучи далі в проголошення вироку Господнього проти новочасних Аммоніїв ворогів Царства Господнього, вказує пророк на те, що вони стануть здобиччю і що цей безбожний союз очікує знищення. «Дивись,за те Я ось, простягну руку мою проти тебе і подам тебе на розбій народам, і викореню тебе між людей, і вигублю спроміж земель; зітру тебе, й зрозумієш, що Я  — Єгова». (25:7). Через жорстокість і безжалісність новочасних Аммоніїв є необхідно, щоб Бог Єгова показав їм, хто Він є  — Єремія 25:17, 21.

Цікаво тут зауважити, що для відбудови Вавилону, який переважно представляє лицемірну сатанську релігію, начебто не було вжито жодних заходів або не було згадано у Слові Божому; але це вагомий доказ того, що Господь буде милостивий до новочасних Аммоніїв, що Він відкриє їм очі на факт, що вони були захоплені Сатаною; тоді дасть Він їм, як окремим особам, нагоду стати Йому послушним і служити Йому, і в добрий час Його благословіннь взяти участь у відродженні. «Так говорить Єгова: Чи Ізраїль вже не має синів? Хиба нема в нього наслідника? Як же се Малхом загорнув Гада, й нарід його розсівся в містах його? Тим же то надходять дні, що в Раббі, (місті) синів Аммонових дасться чути крик бойвий й Рабба зробиться купою розвалищ, і городи (дочки її) будуть по випалювані,а Ізраїль заволодіє над тими, що над ним панували, говорить Єгова. Заголоси ж (сусіде) Есевоне, бо Гай уже спустошений; здійміте крик, ви, дочки Раббині; підперізуйтесь веретами; плачте й блукайте попід плотами, бо Малхом пійде в неволю, а з ним священики й князі його. Чого пишаєшся долинами? Потечуть левади твої кров’ю, що вповаючи на скарби свої, мовляєш: Хто наступить на мене? Ось. Я пошлю на тебе страх з усіх околиць твоїх, говорить Єгова, Бог Саваот; порозбігаєтесь необзир, і ніхто не позбирає втікачів. Та навпісля я знов заверну полонян Аммоніїв, говорить Єгова». (Єремія 49:1-6) Цей стих ясно показує. Що Бог не допустить жодного Аммонія до свого царства, але однак після знищення всіх Його ворогів, окремим людям, що утворювали клас Аммоніїв і які зрозуміли , що були піймані у в’язницю Сатани, найлютішого ворога свого, буде дана нагода до відродження.

Категорія: Оправдання. ТОМ-2 | Додав: ARAMIC (13.12.2011) E
Переглядів: 421 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: