ПРОТИ ФИЛИСТІЇВ - Оправдання. ТОМ-2 - Релігія - Публікації - Сайт Юрія Йосифовича - експерементальний
Вітаю Вас, Гость
Головна » Статті » Релігія » Оправдання. ТОМ-2

ПРОТИ ФИЛИСТІЇВ

На час вигнання людини з Едему Єгова велів написати пророцтво про ворожнече між сім'ями змія,Сатани і сім'ям «жінки», тобто Божого організацією. (/ Мойсея 3:15) Филистії складали частину сімені змія .Филистії непокоїли і переслідували безперестанно Жидів і проявляли мстивість та зневагу до Жидів в Канаані. Бог заявив через Езекиїла: "Так говорить Єгова Бог: За те,що Филистії дихали пімстою та зо зневагою в душі мстилися, задумуючи пагобу  — по давньому воронуванню".  — 25:15.

Филистії були нащадками сина Ноя, а саме Хама через його сина Мизраїма. (1 Мойсея 10:6, 13 , 14; Амос 9:7) Филистії не дуже близько споріднені з Божим вибраним народом. Вони були поклонниками бога Дагона і богині Астарти, а також ідола Беел-Себула. (Суддів 16:23; І Самуїла 31:8-10; Суддів 10:6: 2 Царів 1:2, 3; 16; Ісуса Навина 13:3; Псальма 83:7) Двічі намагалися скинути вони Давида, Царя Ізраїльського і йшли проти нього своїми військами. При цій оказії відбулася перша битва на горі Перазим, яка є прикладом вражаючого або нечуваного поступування Господнього.  — 2 Самуїла 5:17  — 25; Ісаія 28:21.

Ім'я "Филистії" означає "катаючись" в смислі мандрувати і стоїть без сумніву у зв’язку з фактом, що вони вийшли з Єгипетської країни (Мизраїм) і поселилися на березі моря на Півночі. У другій книзі Мойсея 23:31 Середземне море називається "морем Филистії". Тому вони повинні були оволодіти портами і кораблями, займатися морською торгівлею. Филистії начебто представляють тих, які за зовнішнім проявом залишили світ (що означає вийшли з Єгипту) і ніби поклоняються ,Богу, але насправді чтять Сатану у різних формах і особливо пригнічують представлених через Самсона "полонених". Вони відкидають Ісуса Христа, Князя Миру і законного Царя землі і противляться введенню Царства Божого. Вони відкидають покладений в Сионі Камінь і включають тому тих, які описані пророком як "визначні із стада". Вони опираються на власну силу, на своє військове озброєння і на силу свого війська і знаходяться тим самим під впливом свого Бога  — Сатани. Під час світової війни майже всі духовні особи "Християнського світу" виступали за війну і підтримували її в який-небудь спосіб. Широке розповсюдження свідоцтва правди Слова Божого про участь послідовників Христа у війні, яке з кінцем війни особливо настійно видавалося, є очевидно, причиною того, що деякі духовні почали тремтіти в колоніях і змінили свою попередню позицію про участь у війні.

У 1931 році проповідникам була розіслана анкета, щоб одержати від них заяву про те, чи вони за чи проти війни. При відповіді на анкету деяка кількість духовенства висловилася проти війни. Це показує, що вони соромилися свого діяння під час світової війни. Під час війни "визначні із стада", а саме політики, провідні мужі військової і фінансової справи тримали духовенство під своєю владою; але після війни деякі з духовенства почали обертатися, щоб  — якщо це можливо  — знову завоювати підтримку багатьох людей, які вважають їх за праведних. Наприкінці 1931 року генерал армії США, один з "визначних із стада" так званої "Християнської церкви" опублікував заяву, в якій він гостро вимагав пояснень від тих духовних, які наважилися оголосити себе противниками війни. Подібно до свого лукавого і лицемірного батька  — Сатани, цей генерал наводив деякі місця із св. Письма і застосував їх фальшиво, щоб захистити свою позицію. Цей випадок згадується тут, щоб визначити клас людей які постійно настроєні ворожо до помазаників Божих і постійно докучають їм, несправедливо критикують і переслідують за їх вірність Богові. Жоден з цих "необрізаних Филистіїв" не знайшовся в громаді народу Господнього; але вони встромляють свій ніс між мнимих християн і випинають там свої груди, щоб створити вигляд великих і важливих персон. Це є влада флоту і війська яка підтримує велетнів морської торгівлі і дає їм можливість проводити своє підприємство, що пригнічує народ.

В межах країн зазначених як "Християнський світ" були організовані великі корпорації і мають тут своє місцезнаходження. Багато правителів цих корпорацій начебто залишили світ, вони об'єдналися з так званою "Християнською церквою" і були перетворені цією організацією духовенства на "визначних із стада". Ці мужі новочасні "необрізані Филистії". В дійсності вони ніколи не полишали світ, ніколи не мали духовного інтересу до Царства Божого, і ніколи не стверджували що вони в цьому зацікавлені, а навпаки завжди були проти цього Царства. Вони опираються на свою власну силу і на сильне плече своїх військ, так званих "охоронців закону і порядку". Коли вони можуть привести місця з св. Письма які підтримують їх позицію, вони роблять це; але самі вони в жодному випадку не вірять Біблії. Вони тероризують і пригноблюють клас "полонених" і допомагають духовенству тримати їх в полоні у своїх церквах. Вони послуговуються пригноблюючою брутальною військовою владою проти всіх, хто наважується стати на бік правди, тобто Царства Божого. Під час останніх років було виявлено багато доказів про гнусність цих сучасних Филистіїв, які наприклад, експлуатують і грабують пласти кам’яного вугілля в Східній Вірджінії, Кентукі, Пенсільванії і в інших штатах. Ці мужі переслідують чоловіків і жінок які щиро прагнуть нагодувати голодуючих дітей в сім'ях і яких ці тирани стараються втримати силою. Вони переслідують і пригноблюють також свідків Єгови, які намагаються розповсюдити серед народу вість про Бога і Його Царство.

Вирок Бога про цих новочасних Филистіїв написаний таким чином: "…так говорить Єгова Бог: простягну руку на Филистіїв і викореню Критян, і вигублю нащадок їх на морському березі". (25:16) Ім'я "Критян" означає "виконавці" або "кати" і стосується вартових, приватних поліцаїв і інших. Вони відображають ясно той елемент серед новочасних Филистіїв які наставлені своїми правителями для того, щоб носити військову зброю і страчувати невинних чоловіків і жінок в несправедливий і безправний спосіб. В цю банду входять також небесні судді які завдають своїм становищем і своїм впливом тим мужам, які володіють великими корпораціями і послуговуються силою і владою закону, щоб карати і страчувати людей, які невинні в жодному злочині. Так деякі невинні люди були зроблені "козлами відпущення", щоб покрити беззаконня цих "визначних із стада". Ці мужі є служаками організації Сатани; вони позують на зібраннях церковного натовпу і утворюють частину банди, яка контролює торгівлею на суші і на морі і роблять це застосовуючи брутальну силу. Пророк Божий згадує їх таким словом: "Горе поморянам, - народів крити! Проти вас слово Єгови, і обернеться поморрє в кошару на вівці, в загін на товар. І допадеться та країна Юдиним останкам, і будуть вони там пасти, а настане вечір, у будинках Аскалонських одпочивати; бо Єгова Бог навідається до них і зверне в неволі".  — Софонія 2:5  — 7.

Кричущі, не прикриті аж через верх преливаючіся несправедливості, які в ці дні чинять сьогоднішні Фелистії проти безборонних людей країни, Господь Бог не залишить без уваги. В певний час Він здійснить пімсту над Филистіями, щоб вони знали, що Він є Бог Всемогучий. "І довершу над ними велику пімсту досадними карами, й спізнань, що Я  — Єгова, як наведу на них пімсту мою".  — 25:17.

Люди доброї волі, які терплять гноблення від кулака сьогоднішніх Филистіїв хотіли б слухати Слово Боже і черпати мужність. Царство Боже принесе їм звільнення. Всі люди і народи, які почитають сатанську релігію, послуговуються різними лецимірними масками при здійснення своїх таємних несправедливих вчинків і проти стояв Богу і Його Царству, повинні випити чашу Його гніву, як Він виявив: "І взяв я куба з руки Єгова та й напоїв із него всі народи, що до них посилав мене Єгова: … й усіх царів [безсовісних володарів] Филистійських, і [міста Филистіїв] Аскалон, і Газу, й Екрон і останки Езоту". (Єремія 25:17, 20) "Слово Єгова, що надійшло до пророка Єремії про Филистіїв, перш ніж Фараон напав на Газу. Доки же ти, мечу Єгови, ще будеш рубати? Коли вдовольнишся? Заховайся в свою піхву, перестань-вгамуйся! Так як тобі вгамуватись, коли Господь послав тебе з приказом проти Аскалону й побережжя морського? Туди ж він післав його!".  — Єремія 47:1, 6, 7.

Здається є певним те, що остатки Господа на землі мають спільне з судом Єгови над нинішнім Филистіями, і їх участь полягає в тому, що проголосити вирок, наміри і Царство Господнє і дати їм знати, що прийшло Його Царство, і це є саме те, що зараз робиться вірними свідками Господніми. Ця справа здійснюється не для прославлення остатків, а з виключною метою оправдати ім'я Єгови, а також люди щоб люди, яким об'явлено про це, знали, що Єгова є правдивим Богом.

Категорія: Оправдання. ТОМ-2 | Додав: ARAMIC (13.12.2011) E
Переглядів: 379 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: