ПРОТИ СИДОНУ - Оправдання. ТОМ-2 - Релігія - Публікації - Сайт Юрія Йосифовича - експерементальний
Вітаю Вас, Гость
Головна » Статті » Релігія » Оправдання. ТОМ-2

ПРОТИ СИДОНУ

Єгова не розвінчує всю організацію Сатани, виходячи з однієї картини. Він показує її своєму народові з різних точок зору, що дасть можливість тим, які його люблять, ясно зрозуміти мерзість,яка так довго безчестила ім'я Бога Всемогутнього. Хоча сатанська організація складається з трьох основних відділень, а саме з релігійного, комерційного і політичного, вона при цьому включає ще підрозділи цих трьох складових частин; і це показує, як точно працює сатанська машина, що творить погибель.

Торгові велетні є людьми за лаштунками, якими Сатана послуговується, щоб впроваджували свої темні ефективні плани, в той час, як релігійні вожді служать йому як лицемірна дивом завіса, через що вони закривали правду від народу; політики проголошували для нього довгі і чутні промови і давали багато фальшивих обманних обіцянок, і це все робиться для народу, щоб таким чином тримати його в спокої. Могутній дух Сатани керує при цьому всім цим механізмом. Пройшов день Божий, щоб відкрити всю нечестиву організацію з тим, щоб народ дізнався правду, і ім'я Єгови було оправдано. Це є мета, з якою Єгова відкриває цю страшну організацію, зокрема з багатьох точок зору.

 Божий пророк спрямовує своє предсказання проти Сидону. "Сину чоловічий, повернись видом проти Сидону й вискажи пророцтво проти його, і промов: Так говорить Єгова Бог : Ось, Я проти тебе, Сидоне, й прославляюсь посеред тебе, й узнають усі, що Я  — Єгова, як розпростру над ним суд караючий і явлю на йому святість мою". (28:21, 22) Сидон був старшим містом, ніж Тир, але Тир перевищував його у своїй значимості; і це виходить з твоєї обставини, що Сидон рідше згадується в Св. Письмі. Він був, безсумніву, колись великим містом. Так що, навіть Ісус Навин називає його "Сидон  — велике місто". (Іс. Навин 11:8) Жителі практикували сатанську релігію в формі поклонення Баалу або Астарні. (І Царів 11:5, 33) Сидон постачав моряків для сусіднього міста Тиру. (Езекиїла 27:8) Сидон означає"твердиня". (Юнг). Інший авторитет пояснює, що ця назва походить з європейського слова, яке означає "лежати борт до борту", що значить "пильнувати", " ловити" в смислі "ловити рибу". Інший авторитет (Гезеній) говорить, що це слово "Сидон" означає "ловлячи рибу", "риболовство". Сидон також називають "містом риболовів".

Отже, здається, що Сидон представляє особливий підрозділ сатанської організації, а саме відділ, який зв’язаний з торгівельним крилом сатанської організації і служить йому. Цей відділ був особливо задіяний на морі і зі свого боку визискує народ. Сидон представляє знаряддя або союзника світової торгівлі, який ловить тих, які попадаються на його приманку і йдуть в розставлені на них сіті або пастки. Опис пасує також до рекламних агентств, що є знаряддям торгівлі. Вони утворюють пропагандистську організації, яка простягає сіті і закидає гачки начинені приманкою для ловлі простодушних. Це пропагандистське відділення повинно включати видавництва, щоденні газети, часописи і останнім часом також радіо, яке торгівля або велике підприємство намагається собі підкорити і майже включно використовувати для здійснення своїх пропагандистських планів. Щоденні газети, часописи або радіопередавачі, які не хочуть підкорятися диктату великого підприємництва, навряд чи можна втриматися на плаву. Поширення правди про велике підприємство по радіо є невигідним для його інтересів і тільки Господь може зробити можливим, що правда дійшло до народу по радіо. У розпачі Сатана шукає ці різноманітні засоби в інтересах його організації для досягнення того, щоб утримувати народ під своєю владою. Особливо він використовує публічну пресу, і вона постійно служить йому в його намірах формувати суспільну думку на користь торгівельної влади.

Єгови пояснив, що післання правди досягне до Сидону, це означає представлені Сидоном пропагандистські засоби великого підприємництва. (Єремія 25:15, 22) "І пішлю морову пошесть на його й кроворозлив на його вулиці, і пропадають посеред його побиті мечами, що пожиратиме його з усіх боків; і розуміють, що Я  — Єгова".  — 28:23.

Публічна преса могла б бути чудовим каналом для опублікування правди про Єгову і Його Царство; але керівники великого підприємництва, підбурюванні і підтримуванні іншими галузями сатанської організації, а саме духовниками і безсоромними політиками, тримали на відстані від щоденних газет і часописів післання правди. Публічна преса робить різні відмови і говорить, що опублікування цього післання не є новиною, і велику проповідники могли б бути цим шоковані. Радіостанції вживають ті самі відмови, хоч закон, яким би вони мали кервавитися, проголошує, що радіопередачі повинні використовуватися для того, що є для публіки приємним, цікавим і необхідним. Нічого не може бути для народу приємним і більш втішним як правда. Сатана однак є в розпачі і намагається не допустити правди до народу. Тому Бог заявляє цьому відгалуженню організації Сатани: "Ось, Я проти тебе, Сидоне, й прославляюсь серед тебе".  — 28:22

Велич, яку відкриє Єгова, буде Його справедливою перемогою над цим могутнім інструментом погибельної організації Сатани. Коли суд Єгови над сатанською організацією буде здійсненно, велике підприємство більше буде не в змозі скривати від народу факт, що Єгова є єдиним правдивим Богом і що його Царство є єдиною надією для світу. Велике підприємство більше не зможе використовувати публічну пресу і обманювати народ відносно своїх нечесних планів. Коли Бог заявляє : "Я пошлю морову пошесть на його й кроворозлив на його вулиці"  — це повинно означати смерть могутніх союзників великого підприємництва, після чого воно більше не зможе приховувати правду від народу. Господь Бог проводжує проголошувати своє післання правди, і це показу, що Його "морова пошесть" зійшла і на Сидон. Бог вирішив, що як представите лі публічної преси, так і всі інші повинні знати, що він є Всемогутній. Сатана намагається через різні відділення своєї організації перешкодити, щоб народ не знав, що Єгова є Бог, але він прорахувався. "І не буде він уже домові Ізраїлевому колючею терниною, ні болючим будяком у купі з усіма тими, що навкруг його, тай зрозуміють, що Я Єгова Бог".  — 28:24.

Сидонії і інші сини Ханаана в Палестині були там залишенні для випробування народу Божого, щоб "випробувати ними Ізраїля і довідатись, чи слухатимуть вони заповідей Єгови, що дано батькам їх через Мойсея".(Суддів 3:4) Таким самим чином Бог залишив тепер свій народ жити всередині ворожої організації, однак, він сам не повинен бути частиною її, але багато тих, які заключили угоду, щоб сповняти Божу волю, не змогли доказати свою любов і відданість Єгові. Навпаки вони слухали ворога і піддалися йому і мали свій егоїстичний страх за те, що могли втратити свої землі переваги. Велике підприємство і фінансова ним преса "зневажали" вірний Божий народ і спричинились до того, що Боже Царство, представлене Його свідками неправильне трактувалося і піддавалося хулі. Преса потрібна до колючого або чортополоху коле і дряпає вірний Божий народ, хоча для органів преси було б легше друкувати правду. Ці ворожі велетні пройшли тим самим шляхом, що і Сатана, і вдавалися до брехні, але рука Господа Єгови не є закороткою. Він організував свій народ і вислав їх як своїх свідків. Він оснастив їх друкарськими машинами і фабриками для розповсюдження післання правди в формі книжок, часописів і інших творів друку, а також використовував Він радіо, як наступний засіб для поширення цієї правди народів. Свідки Єгови сформовані як службова організації, вони йдуть до людей і проголошують їм правду; таким способом Господь освідомляє народ своїм післанням правди і це служить для Його прославлення. Свідки Єгови йдуть в перед незважаючи на рани від уколів і подряпин, яких їм завдають різноманітні знаряддя Сатани. Публічна преса, що належить до великого підприємництва або фінансується ним, відмовляється навчитися проголошувати правду, що Єгова є Бог; тому Бог проголошує своє рішення змусити їх пізнати Його владу. Його справедливість і знаряддя знищення.

Категорія: Оправдання. ТОМ-2 | Додав: ARAMIC (13.12.2011) E
Переглядів: 473 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: