ПРОВАДИТИ ТОРГІВЛЮ - Оправдання. ТОМ-2 - Релігія - Публікації - Сайт Юрія Йосифовича - експерементальний
Вітаю Вас, Гость
Головна » Статті » Релігія » Оправдання. ТОМ-2

ПРОВАДИТИ ТОРГІВЛЮ

Купувати і продавати само по собі не є безправ’ям чи беззаконням, але це повинно відбуватися чесним шляхом. (З Мойсея 25:15. .16) Закон Божий дозволяв Його народу купувати і продавати. Торгівельний обмін і торгівля між людьми, речами, якими вони володіють і без яких можуть обійтися, є цілком порядним. Велике беззаконня виникає із-за гноблення, із-за застосування рафінованих комерційних планів для нагромадження великих маєтків, щоб зловживати ними для дальших самолюбних гнобительських цілей. Царство Боже ніколи не допустить пануючий сьогодні торгівельний дух у будь-який формі. Навіть правомірна торгівля буде лише незначною частиною Царства Божого:" Буде воно менше від інших царств і не підніметься воно понад народи, та й зроблю його малолюдним, щоб вони вже над народами не панували", (29:15) Все, що буде продаватися і купуватися в Царстві Божім, буде служити лише для підтримання життя людини і використовуватися для служіння Богові. Стремління людей, як тільки ітиметься про торгівлю, буде таким: "Що ми повинні їсти?, або: "Що ми повинні пити?", або: "Що ми повинні одягнути?" Це означає, що вони робитимуть торгівельний обмін тільки з необхідними для підтримання життя речами, але ніколи для здобування грошей. При такій торгівлі люди чесно і великодушно вимірюють цінності. Вони будуть милосердні так само, як Бог є милосердним, і вони даватимуть один одному" добру, натасовану, струснуту і пересипану міру". (Луки 6:36-38) Це правило показує, що вірна поведінка народу Божого підчас торгівлі полягає в тому, що вона є відкритою, прямою, добросовісною і чесною і в жодному випадку не послуговується прийнятими в світі хитрощами і лазівками. Жодній правдивій дитині Божій не може бути пробачено, коли вона навмисно кого-небудь обдурюватиме і ошукуватиме.

В Царстві Божому торгівля не буде більше надією людини: "І не будуть вони вже домові Ізраїлевому надією, не буде повторятись гріх їх, що до нього за підмогою звертатися, і зрозуміють, що Я Єгова, Бог". (29:16) Останок народу Божого сповняє ці місця з Писання вже сьогодні. Він не покладає свого довір’я і своєї надії на велике підприємництво, а ясно бачить, що торгівля є одним з основних факторів гноблячої організації Сатана. Господь відкликає свій народ з комерційних установ і запрошує їх вступити на службу для об’явлення Його великого імені і для проголошення післання про Його Царство. Його народ робить цю справу, споруджуючи друкарні і забезпечуючи людей друкованим післанням правди за дуже низьку ціну, Останки народу Божого на землі уже живуть в певній мірі за викладеними в цьому тексті Писання Божими правилами. 

Категорія: Оправдання. ТОМ-2 | Додав: ARAMIC (13.12.2011) E
Переглядів: 372 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: