ВИКОРІНЕНИЙ - Оправдання. ТОМ-2 - Релігія - Публікації - Сайт Юрія Йосифовича - експерементальний
Вітаю Вас, Гость
Головна » Статті » Релігія » Оправдання. ТОМ-2

ВИКОРІНЕНИЙ

 Бог Єгова ростив свою царську сім'ю з Ісусом Христом як її Головою і найвищим членом. Ця царська сім'я утворює столицю організації Єгови і порівнює з могутнім і новим кедром. Перед наступом цього могутнього правомірного володаря землі мусять згинути Стана і всі його дерева. Христос є для Сатани і його дерев "жахом". (Йоїл 2:11) Ісус Христос, свіжий, новий, зелений і животворний кедр є призначений необмеженим володарем всіх речей на землі:

"Так говорить Єгова Бог: Я візьму з верховіття високого кедра та й посаджу його, з найвищих його паростків відітну ніжний пагін і посаджу його на високій величній горі. І всі польові дерева побачать, що Я, Єгова, високо дерево понижую, а низьке  — підвищую, зелене дерево висушую, а сухе дерево чиню зеленим. Я, Єгова, сказав так і так учиню" { 17:22, 24; див. "Одкриття", Том І, стор 229, 230) В гармонії з цим поясненням пророк говорить, що Сатана і його чужоземці, найлютіші з поміж народів, та й повалять його по горах і по долинах лежатиме віття його, і гілля його буде валятися, потрощене, по байраках, по країні, а всі народи вирушать з-під тіні його та й покинуть його" (31:12) Всі природні багатств, якими зловживав Сатана, буде забрано в нього і передано правомірному Господареві, і тоді всі знатимуть, що Єгова є Бог.

В тридцять першій голові пророцтва Езекиїла особливо Виділяється торгівельна частина сатанської організації; при цьому слід пам’ятати, що ця картина відноситься як до Сатани, так і до його організації. Знищення великого підприємництва відповідає зображенню дракона, якого витягнуть з річки і кинуть на поле (29:4; 32:3  — 6) "Відтепер буде на уламках з нього сідати птаство піднебесне, а всяке польове звір'я топтатиме гілля його, щоб ніякі дерева при воді. не величались високим своїм зростом, і не сягали вершками своїми у хмари, та щоб до них задля їх висоти не прилягали інші дерева, що ссуть воду; всіх ба їх призначено на смерть, у преісподню країну разом з синами людськими, що посходили в яму" (31:13, 14) Всі польові звірі, тобто всі класи людей, які утворюють сатанську організацію, будуть свідками падіння торгівельної влади, і це буде подібно падінню великого царя лісів, чиє падіння притягує увагу всіх навколо. Таким чином Господь дасть незабутній урок всім поклонникам і слугам награбовано багатства. Пророче повчання тут, які оголосили себе готовими чинити волю Божу; і це дає їм нагоду довести, що вони люблять Бога більше, ніж багатство і затишок, той, хто надає перевагу занаттю торгівлею або професійною роботою і не занедбує служення Господеві, яке було йому предписане, той може очікувати, що він втратить те, що одного разу здобув. Деякі, наприклад можуть бути змушені внаслідок своїх обов’язків перед дітьми працювати своїми руками, щоб здобути гроші, але всім іншим, які це можуть робити і які люблять Господа і які цінують своїми привілеї служити Йому, буде тепер насолодою свідчити про ім'я Єгови.

Народи сьомої світової держави, які представлені тут через води, особливо гордилися і вихвалялися величезними деревами, а саме нечуваними торгівельними велетнями, торговим підприємством і їх керуючим тілом, які поїли. Годували, підтримували і зберігали народ. Так люди довірилися Сатані і його представите лям, землі Господу Богу, і тому Господь Бог потребується про те, щоб вони мали причину для скорботи, "Так бо говорить Єгова, Бог: Того дня, як він ізступить у яму, наведу я плач по ньому, за ту глибінь, застановлю ріки, здержу великі води, зодягну в смуток по ньому Ливан, а всі польові дерева попадають у тугу по ньому -" 31:15.

Багато хто гадав, що благополуччя народу залежить від великого підприємництва; але вже розпочалася всеохоплююча депресія виробництва, і багато людей горює і сумує із цього. Під час остаточного краху торгівельної влади світу буде великий смуток як серед малих, так і серед великих торгівців, які тут представлені через багатьох вмираючих і пригнічених дерев лісу. Те, що це пророцтво особливо вказує на велике підприємництво, випливає з того факту, що воно згадує гору Ливан; тут були проліски, які Бог наказав там посадити, але які потім виродилися у беззаконні і пригнобленні. "Заставлю сумувати Ливан по ньому, а всі польові дерева попадуть в тугу по нього" (31:15; Ван Ес, і інші перекл..) Багато духовників покинули Бога, щоб взяти участь у комерційних підприємствах, а торгівля стала бажаним союзником "організованого Християнства" і головною опорою високої політики. Це показує, що всі ці дерева (живі істоти, які заздрили великому лісовому дереву, тобто великому підприємству), гонимі жадобою, намагалися наслідувати велике дерево і цим наживатися і що після падіння їхнього ідола вони сумуватимуть.

Це є загальним виразом, що при падінні торгівельної влади також повинні зруйнуватися і уряди. Це повинно тепер сповнитися бо велике підприємництво оволоділо урядами народів. "Гуком його упадку наведу перестрах на народи, як стручу його в преісповню, до тих, що походили в яму, й зрадіють у тій глибині всі дерева Едемські, вибрані і шонайкрасивіші дерева Ливанські, всі, що ссали воду" (31:16). Коли торгівельні елементи Британсько  — Американської світової держави, і всі решта народів Ліги Нації не будуть в змозі що-небудь вдіяти проти цього. Вони в жодному разі не можуть зарадити світовому положення. Вже коли Росія потерпіла поразку, всі інші народи були охоплені страхом. Коли ж Бог викорінить торгівельний елемент видимої сатанської організації, що особливо виділяється у сьомій світовій державі, тоді все, що пов’язано з політикою і мілітаризмом, разом із торгівельною владою впаде додолу. Згідно з мініатюрною Біблією текст звучить так: "Від гуку його падіння змушу Я терпіти народи, бо Я його скину у царство мертвих до тих, які посходили в яму. І втішатимуться в глибині землі всі дерева Едему разом з усіма вибраними і найкращими деревами Ливану, всіма, які пили воду". Вжиті тут слова "Ливан" і "Едем" стосуються одного і того ж, а це показує, що цей текст Св. Письма особливо вказує на торгівельну організацію світу; і коли ця торгівельна влада занепаде, тоді всі, які ссали з її воду, підуть з нею у яму. Те, що кожна гілка сатанської організації повинна загинути, далі підтверджується такими словами пророка: "Бо й вони підуть із ним в преісподню, до тих, що мечем побиті, та й помічники його з поміж народів, що жили під тінню в нього". (31:17) Так показано, як зіпсуті Сатаною системи чи організації, які на нього сполягали, чи були зв’язані з ним або залежали від дерева, тобто великого підприємництва, повинні знайти свій остаточний спокій в преісподній або в забутті. Все, що діяло спільно з торгівельною владою великого підприємництва Сатана або зверталося до нього для підтримки, впаде під час переможного наступу Ісуса Христа, як постраху Сатани.

Як Сатана так і його організація зображені у такому предсказання: "Котрому із між дерев Едемських хотів ти рівнею бути в славі і величності? Та тепер ти рівно з другими Едемськими деревами будеш стручений в преісподню, й лежатимеш серед недорізаних між вбитими мечем. Ось, се фараон і вся безліч народу його, говорить Господь, Єгова" (31:18). Деякі авторитети стверджують, що Єгиптяни подібно, як Жиди робили обрізання. Очевидно, вони навчилися цього від Жидів, і з якоюсь особистою користю. "Організоване Християнство", особливо духовенство, яке знаходиться на тій самій позиції, що і Жиди, намагалося обрізати велике підприємництво і представити його як чисту справу. З цією метою духовенство зробило мужів великого підприємництва визначними із стада. Чоловік, який фінансував "між церковний світовий рух", свого часу був найбагатшою людиною світу і головним діячем великого підприємництва. "Організоване Християнство" добровільно підпорядковується бажанням великого підприємництва. Духовенство і інші, які вдають, що служать Богові, остерігаються сказати що-небудь, що поставило б під сумнів "чистоту" великого підприємництва і могло б навести людей на думку, що воно є нечистим. Велике підприємство і його провідники не мають обрізаного серця. (Римлян 2:29; Єремія 4:4) Вони є нечисті і Господь заявляє, що вони повинні померти смертю нечестивих. Господь Бог очистить землю від всього, що її забруднювало, і його Царство зробить землю добрим місцем, де послушні люди зможуть вічно жити в щасті. 

Категорія: Оправдання. ТОМ-2 | Додав: ARAMIC (13.12.2011) E
Переглядів: 384 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: