ЗЛАМАНА РУКА - Оправдання. ТОМ-2 - Релігія - Публікації - Сайт Юрія Йосифовича - експерементальний
Вітаю Вас, Гость
Головна » Статті » Релігія » Оправдання. ТОМ-2

ЗЛАМАНА РУКА

Єгова сказав вести точний облік часу для своєї мети. "В одинадцятому році в першому місяці сьомого дня в місяці надійшло до мене слово Єгови" (30:20) Це сталося п’ять місяців і три дні перед сплюндруванням Єрусалиму і його храму. Цар Седекія звернувся до Єгиптян по допомогу, і Єгиптяни підійшли для знаття облоги з Єрусалиму; після цього Халдея під керівництвом Навуходоносора відступили від Єрусалиму. (Єремія 37:5, 11) Єремія предсказав Жидам, що військо фараона повернеться в Єгипет і що халдеї прийдуть знов, щоб зруйнувати Єрусалим. Похід Єгиптян не вдався і вони були змушені повернутися в Єгипет, після чого Халдеї почали свій вирішальний наступ на місто Єрусалим. Це є влучною ілюстрацією того, як Сатана з допомогою своїх комерційних і військових збройних сил "Християнського світу" намагається врятувати від наступу воєначальника Єгови, і це розкриває невідмінну поразку ворога.

"Сину чоловічий, зломив Я рам’я фараонові, цареві Єгипетському,і ось воно. ще не перев’язане, щоб могло вилічити, не обвите об витками, щоб вернулась його снага вхопити меча" (30:21) Коли Ісус Христос виступив, щоб скинути Сатану з неба, Сатана повинен був знати, що земна частина його організації, а особливо "Християнський світ", є в безпосередній небезпеці. Тому він кинув народи "Християнського світу" у світову війну, причому він використовував велике підприємництво і політичні, як і військові збройні сили для того, щоб ще більше зміцнити три елементи його земної організації і починати свою не видиму і видиму владу над людьми. Духовники "Християнського світу" при цьому діяли спільно з іншими відгалуженнями сатанської організації, щоб витягнути народи війни. Коли Сатана був скинутий з неба, Господь згідно слів цього тексту зломав руку ворога. Влада Сатани на небі було цілковито зламана, і він був змушений обмежити свою діяльність до представленої Єгиптом землі, де з того часу він повинен був залишатися. Тепер він збирає всі свої збройні сили, щоб чинити останній розпачливий опір в битві Армагедон. Христос проводжує висилати своїх свідків у так званий "Християнський світ" і всі частини сатанської організації проголошувати їм свої наміри і застерігати їх. У визначений час так званий "Християнський світ" разом з усіма іншими складовими частинами сатанської організації впаде від руки Христа; це означає остаточне знищення сатанської організації. Сатана намагається лікувати свою зламану руку або зламану владу "пов’язаною" (або "шиною") у формі Ліги Народів, куди він привів духовні (або релігійні), комерційні і політичні елементи своєї організації, щоб запобігти подальшому розлому. Його небесна влада більше не може бути вилікувана і його земна влада цим аж ніяк не зміниться. Отже, він висилає своїх могутніх фінансових і комерційних сплавів і намагаючись підтримати торгівельну частину з допомогою релігійних і політичних елементів своєї організації. Його політичні війська в урядах землі, особливо в Лізі Народів  — підтримувані духовниками або релігійним елементом, який постійно діє рука об руку з властями великого підприємництва, виступає проти інтересів усього народу у їх способі озброїтись проти наступу у битві Армагедон. Ці три елементи  — торгівля, політика і релігія  — намагаються перев’язати або вилікувати вже завдані організації поранення і зміцнити її так, щоб вона могла використовувати силу меча. Розпачливі намагання слуг Сатани не можуть покращити становище, і крик пригнобленого народу стає голоснішим.

Бог Єгова чує крики пригноблених і Він бачить розпачливі і мерзенні діла Сатани,спрямовані на зміцнення його організації і Він заявляє через свого пророка:"Тим же то так говорить Єгова, Бог: Ось Я проти фараона, царя Єгипетського, і поламлю його руки  — здорову і переломлену, - і впаде меч з руки в нього" (30:22) Бог дає тим, які Його люблять, запевнення, що обидві руки Сатани повинні бути зламані; це означає що вся його влада буде знищена, і меч повинен впасти із його руки, і що всі його бойові засоби разом із його організацією повинні бути знищені.

Сьогодні на землі є багато людей, яких називають "прихильниками" сатанської організації і які тим самим підтримують її. На їх чолі і на руках є "число звіра" (Одкриття 13:16, 17), і тим самим вони є "Єгиптянами". Власне кажучи, багато з них є обдуреними, але незважаючи на все пригноблення і страждання народу і незважаючи на свідчення про їх причину і про приготований Богом засіб для допомоги  — свідчення це дасть їм свідкам Єгови знов і знов, - лише небагато з них зважать на це свідчення. Навіть люди доброї воля, які прислухаються і зважають на нього, упускають шанс цілковито перейти на сторону Господа. Армагедон необхідний для того, щоб принести народ до зрозуміння, що Єгова є Бог що Його Царство є їх єдиною надією. Тому Господь говорить: "І порозпорошую Єгиптян поміж народами, і розпорошу їх по землях" (30:23) цілковите знищення сатанської організації в Армагедоні і розпорошення людей між народами розбудить їх і дозволить пізнати дійсне рішення на користь світу.

Велике спірне питання, хто є Всевишній і Всемогучий, повинно бути вирішене раз і назавжди. "А рука в царя Вавилонського зміцню і дам йому руку меча мого; руки ж фараонові поломлю, щоб поранений стогнав тяжко перед тим. Руки в царя Вавилонського скріплю, а руки фараонові опадуть. І зрозуміють, що Я Єгова, як дам у руку царя Вавилонського меча мого, і він простягне його на землю Єгипетську і порозпорошує Єгиптян поміж народами і поро звіває їх по землях, і спізнають, що Я Єгова".  — 30:24  — 26.

Згаданий тут "цар Вавилонський" представляє Ісуса Христа, великого виконавця вироку Єгови, який піднімає меч даної Богом влади, щоб порубати на шматки фараона, тобто Сатану і його організацію. Свідки Єгови, які тепер є на землі, складають частину Христа, бо вони є членами Його тіла. Бог Єгова дав усю владу і сили в руки Ісуса Христа і вислав Його для сповнення свого вироку. (Псальма* 110:2). Та сама Псальма пояснює, що вірні Богу одиниці в день Господень будуть повинні послужливості; це означає, що вони братимуть участь у наступні на сатанську організацію. Звідси зрозуміло, що Єгова підтримуватиме своїх вірних свідків, щоб вони могли виконати свою частку у великій справі оправдання Його імені, яка зараз є у повному розквіті. Тому вони справді можуть сказати, як написано:"Благословен Господь, скеля моя, який навчає руки мої до бою, до війни пальці мої!"  — Псальма 144:1.

Ті. Хто знає Бога і послушні Його заповідям, будучи сповнені віри "виявляться міцними і діятимуть! (Даниїл 11:32} "Бо руки безбожників будуть поламані, але Єгова підтримає праведника". (Псальма 37:17} сьогодні найважливішим значенням, є оправдання імені Єгови. як друзям, так і-ворогам Бога, без сумніву, буде доказано, що Єгова є Всевишній: "І взнають вони, що Я є Єгова". свідки Єгови знають цю велику правду і проголошують її іншим. Після того, як закінчиться битва Армагедон, всі знатимуть, що Єгова є Бог. Це горе вб'є багатьох і розсіє тих, що пережили. "І ви знову побачите різницю між праведником і безбожником, між тим, хто служить Богові і тим, хто Йому не служить".  — Малахія 3:18 

Категорія: Оправдання. ТОМ-2 | Додав: ARAMIC (13.12.2011) E
Переглядів: 676 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: